Ζητείται επιβεβαίωση από τον ΕΟΔΥ

Αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα πληροφορία από συγκεκριμένο άτομο, που μιλάει για κρούσμα στην Άνδρο. Το άτομο έγραψε για παραμονή του στην Άνδρο και πως μετά την επιστροφή του στην Αθήνα διαγνώσθηκε θετικός. Ημιτελής και ανεπιβεβαίωτη μέχρι στιγμής η πληροφορία γιατί είναι άγνωστο ποιος και που έκανε τον έλεγχο για το αναφερθέν κρούσμα.

Επιπλέον, το άτομο που ανάρτησε την πληροφορία δεν απάντησε σε τηλεφωνήματα του προέδρου της Επιτροπής. Και όπως λέγεται αργότερα η πληροφορία κατέβηκε.

Η αναφορά αυτή όπως ήταν αναμενόμενο θορύβησε αρκετούς στο νησί. Όμως μέχρι στιγμής ο ΕΟΔΥ, ως ο αρμόδιος επίσημος φορέας, δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα. Ως εκ τούτου και η Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσης δεν εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση.

Κατόπιν τούτου ο Δήμαρχος Άνδρου έστειλε επιστολή, που ζητά την περαιτέρω διερεύνηση της πληροφορίας από τον ΕΟΔΥ και την σύσταση από τον ΕΟΔΥ της ειδικής επιτροπής για την διενέργεια περαιτέρω ελέγχων στο νησί.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Να φοράτε μάσκες και να μην την βγάζετε καθόλου εσείς και η οικογένεια σας, στο αμάξι στη παραλία στο σπίτι σας ,παντού. Και ελπίζω να σας προστατεύσει
ευχομαι στο τελος να μην βγω αληθινος εγω και οι χιλαδες του κόσμου στην επιμονή της μη χρήσης της μάσκας ΠΑΝΤΟΥ και στις δυσάρεστες επιπτώσεις που θα έχει στην υγεία σας. Καληνύχτα .

This comment was minimized by the moderator on the site

Οπου τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχίζουν οι ύβρεις και οι φωνασκίες. Αν εγώ λοιπόν είμαι Θου Βου(μέγας θεατράνθρωπος) εσύ με αυτά που προτείνης στον κόσμο αν τα εφαρμόσης κιόλας οσονούπω θα είσαι του ΒΥ ΘΟΥ.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Γ. Κ. Είσαι σαν τον Θ. Βου . Αλλά γράφω αλλά καταλαβαίνεις. Να φοράς την μάσκα σου εσύ. Στις 3 του μηνός όλοι Στο Συλλαλητήριο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πλανάσθε πλάνην οικτρά. Δηλαδή οι ευάλωτοι της κοινωνίας μας δεν πειράζει που ένεκεν του κορωνοιού πεθαναν όποιοι κι'αν ήσαν.
Δηλαδή για να καταλάβω το σκεπτικό σας:Αυτοί που είχαν κάποια ηλικία και πιθανόν κάποια προβλήματα υγείας ''δεν πειράζει που πεθάνατε''
από τον κορωνοιό είσαστε άξιοι της κακής σας τύχης και όχι της πανδημίας και της επιπολαιότητος κάποιων συμπολιτών ή/και της μη λήψης μέτρων αυτοπροστασίας ενδεχόμενα κλπ κλπ.Μια παροιμία λέει:''εκεί που ήσουν ήμουνα και εδώ που είμαι θα έλθης'' και αν είστε νέος σας εύχομαι να φθάσετε αλώβητος σε μεγάλη ηλικία γιατί σε εναντία περίπτωση θα καταλάβετε τον φόβο της απροστάτευτης 3ης ηλικίας εν μέσω της πανδημίας.Και την χρησιμότητα όλων των αναγκαίων μέτρων.
Οσον αφορά στον τον ιό Η1Ν1(που γράψατε λανθασμένα) ευτυχώς υπάρχει εμβόλιο εδώ και πολλές δεκαετίες. Αν αυτά τα ευαίσθητα άτομα ούτε εμβολιάσθηκαν αλλά και αγνόησαν τα μέτρα προφύλαξης τότε είναι ''εθελοντές'' αυτόχειρες και δεν συζητάμε γι'αυτούς. Εμβόλιο για το COVID-19 θα αργήση ακόμα πολύ να εφαρμοσθή για να υπάρξη ανοσία της αγέλης, ίσως και χρόνια. Τα πιο πρόσφορα μέτρα σήμερα που μιλάμε --και δυστυχώς υπάρχουν συμπολίτες που αγνοούν--είναι αυτά στα οποία μας προτρέπουν οι υγειονομικές αρχές, ΓΓΠΠ,ΕΟΔΥ κλπ..

This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτοί οι οποίοι αναφέρεται αγαπητέ είχαν Χρόνια προβλήματα ήταν μεγάλης ηλικίας κατά πλειοψηφία και η ίωση επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας τους όπως είναι φυσικό με αποτέλεσμα να πεθάνουν όπως και πρόπερσι από τον ιό Η1ι1 που πέθαναν χιλιάδες κόσμου. Τότε δεν επέβαλαν μάσκες και καθολικές απαγορεύσεις ούτε διέλυσαν την οικονομία και τρομοκρατούσαν τον κόσμο.
Οποιος διαθέτει λίγο μυαλό καταλαβαίνει πως αυτοί οι άνθρωποι δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή αλλά κερδοσκοπούν είς βάρος μας εμάς και των παιδιών μας.
Να είστε καλά. Δεν χρειάζεται να χωριζομαστε πρέπει να είμαστε ενωμένοι και ο καθένας ας πράξει με την λογική και όχι με την υπερβολη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ενδεικτικά κάποιοι και δυστυχώς δεν είναι οι μόνοι και τελευταίοι επώνυμοι-θύματα της πανδημίας:
Λι Φιέρο:ηθοποιός(σαγόνια του καρχαρία), Τζέι Μπένεντικτ:ηθοποιός(''Αliens'',The dark Knight rises), Tέρενς Μακ Νάλι:θεατρ.συγγραφέας, 4βραβεία Τονυ, Jesus Roman Meledes:chef N.Y, Μανού Ντιμπάνκο:σαξοφωνίστας από τους σπουδαιότερους αφρικανούς μουσικούς όλων των εποχών, Τζον Πράιν:τραγουδιστής θρύλος της country, Λούις Σεπουλβέντα:Χιλιανός φιλέλληνας συγγραφέας, Κριστόφ:Γάλλος τραγουδιστής,
Ελις Μαρσάλις junior:διάσημος πιανίστας, Πατρίτσια Μπόσγουορθ:ηθοποιός-συγγραφέας, Μπάκι Πιτζαρέλι: κιθαρίστας,
Κριστίνα Μονέ: τραγουδιστρια-συνθέτης Ν.Υ, Παπέ Ντιούφ:πρόεδρος Μαρσέιγ, Χίλαρι Χηθ:ηθοποιός, Αλαν Μέριλ, Λουτσία Μποσέ: ηθοποιός.
Και με πολύ σεβασμό στη μνήμη του : ο καθηγητής Δ.Κρεμαστινός παγκόσμιου βεληνεκούς επιστήμων.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπορεί επειδή τα μάτια μου να μην με βοηθουν λογω της ηλικιας μου αλλα το μυαλό μου ακομα λειτουργεί πολυ καλά Δυστυχώς για εσάς που τα ματια σας, σας βοηθούν αλλα δυστυχώς δεν σας βοηθάει το μυαλό σας
Εύχομαι περαστικά Όσο αφορά τον άλλον κύριο κανένας επονημος δεν κατέληξε ούτε ιατρός εντωμεταξύ εσείς είστε ελεύθεροι μέχρι και φίμωτρο να βαλεται εμείς σαν ελεύθεροι ιατροί δεν φοράμε έξω μάσκες εκτός των ωρών της εργασίας μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποινικό αδίκημα είναι οι χιλιάδες αυτοκτονιες οι αντισυνταγματικές προτάσεις που περνούν όλα αυτά τα χρόνια, οι αντισυνταγματικες μειώσεις μισθών και συντάξεων, τα ψυχοσωματικά προβλήματα από τα μνημόνια ,το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων, ο εκδιογμος χιλιάδων νέων στο εξωτερικό αφήνοντας στην Ελλάδα μουσουλμάνους και συνταξιούχους σαν εσάς. Ποινικα αδικήματα που έπρεπε να είναι φυλακή και όχι να αποφασίζουν για το μέλλον των παιδιών μας. Ποινικά αδικήματα είναι η φτώχια και εξαθλίωση των οικογενειών που εργάζονταν τίμια τοσα χρόνια και τώρα τα παιδιά τούς λιποθυμουν στα σχολεία από την πείνα. Ζητε σε έναν γυάλινο κόσμο καλοβολεμενοι απο το συστημα επειδη ησασταν κοματοσκυλα με το αζημιοτο,βγήτε να δείτε πόσος κόσμος πεινάει και υποφέρει από αρρώστιες και δεν έχουν ένα κρεβάτι σε δημόσιο νοσοκομείο. Ποινικά αδικήματα είναι το ξεπούλημα της Χώρας και των κερδοφόρων δημοσίων επιχειρήσεων. Πρέπει να λογοδοτήσουν σε εισαγγελέα όλα αυτά τα χρόνια που ψηφίζουν χωρίς να διαβάζουν και να παιρνουν αντισυνταγματικές προτάσεις μέσα στον Αύγουστο ενώ η Βουλή έχει κλείσει εκτελώντας διαταγές απέξω. Σας ευχαριστούμε κ. Διαμαντή για τον λόγο που επιτρέπεται να βγει Προς τα εξω διότι το σάιτ σας είναι δημοκρατικό ενώ έξω έχει καταληθει πλέον η ελευθερία του λόγου γι'αυτό μας επιβάλουν και τις μάσκες για να μας κλείσουν το στόμα. Αυτά είναι ποινικά αδικήματα κύριοι.. κύριοι ..αλλά ευτυχώς οι Έλληνες έχουν ακόμα στο ντιενει τους το αίμα των προγόνων και όχι του Εφιαλτη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μάθε πρώτα ορθογραφία φίλε μου και ασε την ιατρική στην άκρη και μάθε ότι το να προτρέπεις να μην λαμβάνονται μέτρα για τον κορονοιό έιναι πλέον ποινικό αδίκημα !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν ο κύριος είναι γιατρός εγώ είμαι αστροναύτης. Ο Μαρινάκης "διαγωνίστηκε" θετικός(ήμαρτον). Την επόμενη φορά θα διαγωνιστεί αρνητικός.
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αγνοίας και της αμάθειας. Εσύ Αανδριώτη γιατρέ δεν μας βάζεις να δούμε από ποιά βοιδοσχολή πήρες πτυχίο και παρασύρεις με ανυπόστατες πληροφορίες τον κόσμο; Διάβασε κανένα σοβαρό επιστημονικό περιοδικό και μετέφερε στον κόσμο σωστή πληροφόρηση όχι παραπληροφόρηση(μούπαν-άκουσα -είδα στο facebook). Ειναι ποινικό αδίκημα να προτρέπεις κόσμο να αγνοεί τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Επειδή ο Μαρινάκης έγινε καλά να σου πώ εγώ 50 επωνύμους που απεβίωσαν; Και πόσοι ''συνάδελφοί σου'' και λοιπό ιατρικό προσωπικό που τηρούσε σχολαστικά και τις προβλεπόμενες προφυλάξεις κατέληξαν; Αφού είσαι Ανδριώτης διάβασε... (διαγράφηκε διαφημιστική καταχώρηση του Γιάννη Κ. εξ Απροβάτου - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κύριε Γιάννη Κ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον βλέπω πως παρεμβαίνεις μέσω του Εν Άνδρω μπας και ψαρέψεις αναγνώστες να τους στείλεις απέναντι. Βλέπεις η δημοσιογραφική "πορταλια" έκλεισε για καλοκαίρι και το παραθύρι της Ανδριωτοπούλας δεν βρίσκει θεματα.
Μόνο που η διαφήμιση σε αυτό το σάιτ απαγορεύεται Γιαννη. Πως και δεν το ξέρεις;
Συνέχισε πάντως...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα