Κορονοϊός: Κρούσματα σε τέσσερα νησιά των Κυκλάδων!

Αρνητικό ρεκόρ σημείωσαν σήμερα (24.9) τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα. Ανήλθαν σε 342 σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Το ανησυχητικό ότι τέσσερα από αυτά εντοπίστηκαν σε ισάριθμα νησιά των Κυκλάδων και συγκεκριμένα την Σύρο, την Πάρο, την Τήνο, και την περιφερειακή ενότητα Κέας- Κύθνου.

Έστω από ένα κρούσμα σε κάθε νησί, σηματοδοτεί ένα εν δυνάμει κίνδυνο στο νομό. Γι' αυτό χρειάζεται σχολαστική ατομική ευθύνη του καθενός, και αυστηροί εφαρμογή των οδηγιών της Πολιτικής Προστασίας και των ιατρών για να «φρενάρει» ο ιός στα κυκλαδονήσια.

Μέχρι στιγμής η Άνδρος είναι ακόμα εκτός λίστας.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Όταν δεν τηρούνται και δεν επιτηρούνται σωστά τα μέτρα, αυτά γίνονται . Η χαλάρωση όλων πολιτείας ,δήμων ,υγειονομικών αρχών, ειδικών και βέβαια του απλού κόσμου έφεραν αυτά τα χάλια και αν δεν συνετιστουμε και συμμορφωθούμε όλοι ,τότε τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Η αδιαφορία ο εξυπνακισμος ο ωχαδελφισμός αλλά και τα στραβά μάτια των αρχών ειδικότερα στα μικρά μέρη φέρνουν ολέθρια αποτελέσματα ελπίζω και εύχομαι η Άνδρος να μείνει αβλαβής από τον ιό αλλά εξαρτάται αποκλειστικά από όλους κατοίκους ,αρχές και επισκέπτες. Κατά την άποψη μου ένα μέτρο θα ήταν αποτελεσματικό αν εφαρμόζονταν παντού σε όλη την χώρα, υποχρεωτική μάσκα παντού μέσα και έξω χωρις να είμαι ειδικός αυτό πιστεύω, στην Ιταλία απέδωσε και τώρα εκεί είναι σε καλύτερη κατάσταση από πριν που γίνονταν χαμός και είναι σε καλύτερη κατάσταση από πολλές άλλες χώρες γιατί όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαουρτι !!!!