Προανάκριση της αστυνομίας για το μεταμεσονύκτιο πάρτυ στο Μπατσί...

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση της αστυνομίας Άνδρου για το μεταμεσονύκτιο πάρτυ στο Μπατσί. Μια ώρα μετά το δημοσίευμα μας αστυνομικοί έφτασαν στο Μπατσί και άρχισαν έρευνα και ανακρίσεις. Διερευνάται αν παραβιάστηκαν το ωράριο λειτουργίας και αν τηρήθηκαν οι υγειονομικοί όροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία άργησε να προσέλθει τα ξημερώματα της Κυριακής γιατί κατά τον κανονισμό χρειαζόταν δύο άτομα . Μέχρι να προσέλθει ο δεύτερος αστυφύλακας - που δεν ήταν σε υπηρεσία – καθυστέρησαν. Έτσι έφτασαν λίγο μετά τις 2:00 το πρωί της Κυριακής. Όμως το μαγαζί είχε κλείσει. Και οι αστυφύλακες έφυγαν άπραγοι.

Μετά τη δημοσίευση της καταγγελίας το πρωί της Τρίτης 20/10 - γύρω στις 11:00 - η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα κι έστειλε περιπολικό στο Μπατσί για να ερευνήσει το όλο θέμα. Αστυνόμος ακούστηκε να λέει: «καταφέραμε με αυστηρή αστυνόμευση, με την βοήθεια και των τοπικών αρχών και των κατοίκων, να κρατήσουμε την Άνδρο χωρίς κορονοϊό. Και ξαφνικά βρεθήκαμε με μεταμεσονύκτια πάρτυ!!!»

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη με κλήτευση μαρτύρων. Η άμεση αντίδραση της αστυνομίας στο δημοσίευμα στέλνει πάντως ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία λέγοντας πως δεν θα γίνει ανεκτή παρέκκλιση από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, που στόχο έχουν να εμποδίσουν την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού στην κοινωνία. Κάτι που η Άνδρος έχει καταφέρει μέχρι σήμερα με τον καλύτερο τρόπο.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»