Διαμαρτυρία για μη τήρηση των μέτρων

(Για μια ακόμα φορά αναγνώστης μας διαμαρτύρεται για μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στην Άνδρο κατά την πρώτη μέρα της έναρξης των νέων μέτρων. Το Εν Άνδρω υπενθυμίζει πως μπορεί να μην έχουμε μέχρι στιγμής διαπιστωμένα κρούσματα στο νησί όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχουμε αν δεν προσέχουμε. Και η μάσκα, όπως και οι αποστάσεις είναι από τα πλέον απαραίτητα μέτρα για την μη μετάδοση του ιού. Ελπίζουμε η διαμαρτυρία του αναγνώστη μας και η υπενθύμιση η δικιά μας να βοηθήσει να καταλάβουμε πως τα μέτρα είναι για το καλό όλων, αλλά κυρίως των ευπαθών ομάδων και βεβαίως για την μη κατάρρευση του συστήματος υγείας - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

Κύριε Μπασαντή,

για ακόμα μια φορά αναφέρω στο Εν Άνδρω τη μη τήρηση των μέτρων στη Χώρα. Από την Τρίτη 3/11 στις 6 το πρωί όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να φοράμε μάσκα εντός και εκτός καταστημάτων.

Στη Χώρα η συντριπτική πλειοψηφία ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ και εξακολουθεί ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΕΙ μάσκα στους δρόμους. Η Αστυνομία της Άνδρου είναι ΑΠΟΥΣΑ. Ούτε ένας έλεγχος δεν έγινε χθες και σήμερα.

Υπήρχε συγχρωτισμός στα καταστήματα εστίασης, χωρίς τις προβλεπόμενες αποστάσεις και χωρίς να φορούν μάσκα οι θαμώνες.

Σας παρακαλώ να γράψετε ένα σχετικό άρθρο μήπως και τυχόν γίνει κάτι. Ο απλός κόσμος δεν έχει καταλάβει τη σοβαρότητα του ιού και όσοι δεν προσέχουν λένε: "Έλα μωρέ, εδώ δεν έχουμε κρούσματα". Μα δεν αργούν να έρθουν και εδώ και τότε θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.

4/11/2020, ώρα 10:07

Κάτοικος Άνδρου