Σχετικά με τα τρία κρούσματα στην Άνδρο

 

Τελικά τα τρία κρούσματα που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ στην Άνδρο είναι… δύο!!! Πως γίνεται αυτό; Πολύ απλά: στο τελευταίο τεστ που έγινε από τον ΕΟΔΥ στην Άνδρο επανεπιβεβαιώθηκε ως θετικό τελικά το πρώτο κρούσμα!!! Και μέτρησε ως τρίτο στα δύο νέα κρούσματα που βρέθηκαν από τεστ του ΕΟΔΥ στο νησί!!!

Τα άλλα δύο είναι δημόσιοι υπάλληλοι - εκτός Κέντρου Υγείας - που πήγαν να δουν τους γονείς τους κι επέστρεψαν στη δουλειά τους στην Χώρα. Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Άνδρου στα πλαίσια των ελέγχων που κάνει στους δημοσίους υπαλλήλους και στα Σώματα Ασφαλείας, έκανε τεστ και βγήκαν θετικοί. Πρόκειται για νέους, που είχαν ελαφρά συμπτώματα. Και οι δύο τα ανέφεραν εγκαίρως τα συμπτώματα και τέθηκαν αμέσως σε καραντίνα κατ’ οίκον.

Τα παραπάνω δείχνουν πως και τα τρία επιβεβαιωμένα πλέον κρούσματα στην Άνδρο είναι νέοι άνθρωποι, μόνιμοι κάτοικοι, οι οποίοι πήγαν να δουν τους γονείς τους και κόλλησαν τον κορονοϊό και άθελα τους τον έφεραν στο νησί. Πράγμα που σημαίνει πως όλοι – νέοι και ηλικιωμένοι - πρέπει να προσέχουμε και να τηρούμε απαρέγκλιτα όλες τις υγειονομικές διατάξεις και τα πρωτόκολλα για να μην εξαπλωθεί ο ιός που πλέον έφτασε στο νησί.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»