Επείγουσα μεταφορά με ελικόπτερο της πυροσβεστικής

Το ελικόπτερο της πυροσβεστικής απογειώνεται σήμερα το μεσημέρι ώρα 14:00 από το ελικοδρόμιο της Χώρας.

Νεαρά 17 ετών από την Χώρα υπέστη κρίση και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Άνδρου. Οι γιατροί έκριναν για λόγους ασφαλείας την μεταφορά της στην Αθήνα. Ειδοποιήθηκαν οι αρχές γύρω στις 11:30 κι έστειλαν το ελικόπτερο της πυροσβεστικής, που λόγω εποχής ήταν διαθέσιμο. Το ελικόπτερο ολοκλήρωσε προηγούμενη πτήση του κι έφτασε στο ελικοδρόμιο της Χώρας γύρω στις 13:30. Στις 14:00 απογειώθηκε με κατεύθυνση νοσοκομείο της Αθήνας.

Το ελικόπτερο έχει σηκωθεί στον αέρα και παίρνει κατεύθυνση προς Αθήνα. Το Εν Άνδρω στο πόστο του με αποκλειστικές φωτογραφίες από την αξιοσημείωτη - ακόμα μια φορά - βοήθεια της πυροσβεστικής. 

Για μια ακόμα φορά η πυροσβεστική συνέδραμε το ΕΚΑΒ και βοήθησε ασθενή από το νησί μας. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές είναι παρήγορο που υπάρχει η διπλή εξασφάλιση μεταφοράς με ελικόπτερο. Αρχικά από το ΕΚΑΒ με την συνδρομή του στρατού και της πυροσβεστικής. Και σε περίπτωση που δεν ανταποκριθούν οι υπηρεσίες καλείται σε δεύτερη φάση το ελικόπτερο της ιδιωτικής ασφάλειας, με την οποία έχει συνάψει συμβόλαιο ο Δήμος Άνδρου με χορηγία της Ίντρακατ και μεταφέρει τον ασθενή. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet