Προληπτική διακοπή κυκλοφορίας δρόμου Αποίκια-Βουρκωτή-Άρνη

Το πρωί ήταν ανοικτός ο παραπάνω δρόμος, όμως από απόψε έκλεισε για προληπτικούς λόγους. Θα ακολουθήσει αύριο το πρωί νέα ανακοίνωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προληπτική διακοπή κυκλοφορίας λόγω κακοκαιρίας

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 

Κατόπιν αιτήματος που απέστειλε ο Δήμαρχος Άνδρου, Δ. Λοτσάρης και εγκρίθηκε από τη Διοίκηση της Αστυνομίας, διακόπτεται για προληπτικούς λόγους και μέχρι αύριο, Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 έως τις 10 το πρωί, η κυκλοφορία στο επαρχιακό, οδικό δίκτυο από Αποίκια- Βουρκωτή- Άρνη, λόγω της έντασης των δυσμενών, καιρικών φαινομένων, που επικρατούν στο νησί. Η διακοπή ισχύει μέχρι νεωτέρας. Για το υπόλοιπο οδικό δίκτυο, εφιστούμε την υψηλή σας προσοχή κατά τις μετακινήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζουμε:

Α) τις συστάσεις, που έχουν ήδη γίνει από τον Δήμο και τους φορείς Πολιτικής Προστασίας, για την αυτοπροστασία σας και που υπάρχουν στο site μας, με τίτλο «Ανακοίνωση για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από Σάββατο 13 έως Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021», https://andros.gr/gr/?start=3 .

Β) Τις κυβερνητικές οδηγίες για απαγόρευση κυκλοφορίας, λόγω Covid-19, από τις 9 το βράδυ, με τις εξαιρέσεις που αναφέρονται και ισχύουν κάθε φορά,

Γ) Τα τηλέφωνα: 6945263277 και 6947576119 (Ιωάννα Σαραβάνου), τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, εφόσον πρέπει επιτακτικά να μετακινηθείτε και χρειαστείτε γι’ αυτό βοήθεια.