ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαγόρευση κυκλοφορίας. Προβλήματα κινητής τηλεφωνίας και τηλεόρασης...

Η Αστυνομία της Άνδρου στους δύσκολους κι επικίνδυνους δρόμους σήμερα όπως δείχνει και η σχετική φωτογραφία.

Κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμο Άνδρου η Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία Αποικίων-Άρνης και σταμάτησε αρκετούς οδηγούς που πήγαιναν για χιονοπόλεμο στην Βουρκωτή!!! Εκδόθηκε και επίσημη ανακοίνωση από την Διεύθυνση της Αστυνομίας στη Σύρο που λέει τα ακόλουθα:

Η αστυνομία και το περιπολικό της Άνδρου στους δρόμους...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ερμούπολη Σύρου, 16 Φεβρουαρίου 2021

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, ανακοινώνεται ότι, λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων (χιονόπτωσης – θυελλωδών ανέμων), αποφασίστηκε η συνέχιση της  διακοπής κυκλοφορίας των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Άνδρου και συγκεκριμένα από το χωριό Αποίκια έως το χωριό Άρνη, απόστασης περίπου 15 χιλιομέτρων, το χρονικό διάστημα από 11.00’ ώρα σήμερα (16.02.2021) μέχρι τη 10.00’ ώρα αύριο (17.02.2021).

Σημερινή φωτογραφία από τις κεραίες στη Βουρκωτή

Σήμερα το πρωί οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ζήτησαν από τον Δήμο Άνδρου βοήθεια για να αποκαταστήσουν το δίκτυο τους στην περιοχή της Βουρκωτής που λόγω των θυελλωδών ανέμων της τάξεως των 10 μποφόρ παρουσίασε πρόβλημα. Ο Δήμος Άνδρου με εκχιονιστικό μηχάνημα συνέδραμε ώστε οι τεχνικοί της κινητής τηλεφωνίας να φτάσουν στις κεραίες στην Βουρκωτή. Οι τεχνικοί ήδη εργάζονται και το δίκτυο θα αποκατασταθεί στο επόμενο διάστημα...

 

Οι ισχυρότατοι άνεμοι ξεκόλλησαν την κονσόλα και τα δίκτυα των αναμεταδοτών στα Σταυριά της Καπαριάς και η περιοχή του Κορθίου δεν έχει τηλεοπτικό σήμα και σήμερα. Οι τεχνικοί του Δήμου και του ΔΕΔΔΗΕ που πήγαν επί τόπου δεν μπόρεσαν λόγω των θυελλωδών ανέμων να επιδιορθώσουν την βλάβη. Θα δοκιμάσουν μόλις κοπάσει λίγο ο καιρός γιατί υπάρχει κίνδυνος. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"