ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: Για το δημοτικό κυνοκομείο/κτηνιατρείο στο Αλαδινού…

 

Η φωτογραφία των αναγνωστών δείχνει καθαρά και από ψηλά με λευκό περίγραμμα τόσο τον χώρο του ιδρύματος λοσο και το χωριό Αλαδικού.

Αγαπητό ΕΝ ΑΝΔΡΩ είμαστε τρεις κάτοικοι της περιοχής Μεσαριάς και γράφουμε σχετικά με ανάρτησή του κύριου Γιάννη Πιπεργιά για την ανέγερση του καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο Αλαδινού.

Σε ανάρτηση του ο κ. Πιπεργιάς στην οποία διαμαρτύρεται για το δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων ζώων έχει ανεβάσει χάρτη του οικισμού Αλαδινού από το Google και υποστηρίζει ότι οι εγκαταστάσεις θα δημιουργήσουν πρόβλημα στις οικίες, που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από αυτό. Κατά τα λεγόμενα του δεν έχει άλλες ενστάσεις και θα ήθελε να γίνει το εν λόγω έργο έξω  από το χωριό.

Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζει σαν χωριανός, που ενδεχομένως ενδιαφέρεται για το χωριό του, ότι το οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου, όπου θα γίνει η ανέγερση του καταφυγίου,  είναι εκτός σχεδίου πόλεως σε απόσταση 150 μέτρα από το κοντινότερο σπίτι του χωριού. Τα κτήρια που έχει σημειώσει στον χάρτη δεν είναι οικίες, αλλά ιδιωτικοί αγροτικοί χώροι στους οποίους κατά καιρούς οι ιδιοκτήτες τους φιλοξενούν οικόσιτα ζώα. Ας μην ξεχνάμε πως η ζωή στο χωριό έχει και οικόσιτα ζώα. Για όλα αυτά σας στέλνουμε σχετική φωτογραφία για να δουν όλοι αυτά που λέμε.

Αναρωτιόμαστε αν ο κύριος Γιάννης Πιπεργιας γνωρίζει τα όρια του χωριού του; Αν γνωρίζει τα σπίτια του χωριού του; Γιατί όπως βλέπουμε δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα σπίτια του χωριού του, τα οποία είναι πάντα περιποιημένα και φτιαγμένα με γούστο, από τους χώρους που χρησιμοποιούν οι χωριανοί για αποθήκες και για καταλύματα ζώων. Ή, μήπως το κάνει εσκεμμένα απλά για τη δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων παραπληροφορώντας πρώτα τους ίδιους τους συγχωριανούς του και στη συνέχεια την Άνδρο;

Τρεις κάτοικοι της περιοχής Μεσαριάς