Χωρίς κρούσμα ακόμα μια μέρα η Άνδρος. Στα 9 οι Κυκλάδες. Στα ύψη στην Αττική και στην Ελλάδα!...

Τα 300 τεστ προσφορά του Επαρχείου στο Κέντρο Υγείας Άνδρου.

Στην Άνδρο για μια ακόμα μέρα δεν ανακοινώθηκαν κρούσματα. Κάτι που ίσως σημαίνει πως οι εστίες που υπήρξαν σταμάτησαν να δίνουν άλλα κρούσματα. Επίσης, να σημειώσουμε πως όλη την εβδομάδα στο νησί τα rapid test που έγιναν ξεπέρασαν τα 300. Και ήταν όλα ήταν αρνητικά. Ακόμα, ολοκληρώθηκαν οι δημοτικές απολυμάνσεις σε όλα τα κέντρα του νησιού. Και βεβαίως να πούμε πως το Επαρχείο Άνδρου πρόσφερε 300 rapid test στο Κέντρο Υγείας Άνδρου και στον ΕΟΔΥ, που κάνει τα τεστ στην Άνδρο.

Σημαντικό είναι να σημειώσουμε πως στις Κυκλάδες τα κρούσματα μειώθηκαν στα 9 κρούσματα. Αναλυτικά, 1 κρούσμα στην Μήλο, 3 κρούσματα στην Μύκονο, 2 κρούσματα στη Νάξο, 1 κρούσμα στην Πάρο, 2 κρούσματα στην Τήνο.

 

Το απίστευτο μποτιλιάρισμα στους μεγάλους δρόμους που οδηγούσαν στα προάστεια της Αθήνας.

Τώρα σε όλη Στα 3.232 τα νέα κρούσματα, τα 1.525 στην Αττική. Μια Αττική που από το πρωί "πήρε τους δρόμους" με το που επετράπησαν οι διαδημοτικές μετακινήσεις και δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα πλημμύρισαν τους δρόμους προς τις παραλίες. Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Εν Άνδρω που έκανε μια βόλτα με αυτοκίνητο μέχρι την από την Γλυφάδα μέχρι την Ανάβυσσο οι δρόμοι ήταν αδιάβατοι και οι παραλές γεμάτες κόσμο. Και τα κρούσματα καλά κρατούν!!!

Κατά τα άλλα 755 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 70 άτομα κατέληξαν λόγω των επιπλοκών της Covid-19. Επίσης, έγιναν 449 εισαγωγές νέων ασθενών στα νοσοκομεία. Στο «κόκκινο» το κέντρο της Αθήνας με 422 νέα κρούσματα. Στην Αχαΐα 108 μολύνσεις, στην Κοζάνη 107 και στις Σέρρες 71. Στο κέντρο της Αθήνας εντοπίστηκαν 422, στην ανατολική Αττική 194, στον Δυτικό Τομέα 207 και στον Πειραιά 215.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"