Άνδρος 5 κρούσματα!!! Κυκλάδες 13! Κάποιοι αγνόησαν τις προφυλάξεις στο νησί…

Ο κύκλος που άνοιξε μετά την Μεσαριά συνεχίζεται στο Γαύριο. Αρνητικά τα μαζικά τεστ. Όμως θετικά τα μεμονωμένα όταν αρρωστήσουν....

Τελικά τα 2 κρούσματα που περιμέναμε εμφανίστηκαν στις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ. Μόνο που έφτασαν τα 5! Αναγνώστης μας πήρε τηλέφωνο εξοργισμένος κι έλεγε: «να δεις που έχουν κάβα μερικά και τα ανακοινώνουν όλα μαζί.» Όμως τα πράγματα είναι απλούστερα. Τα κρούσματα δεν φάνηκαν στα μαζικά τεστ γιατί αρρώστησαν μεμονωμένα. Και σχετίζονται με κηδεία που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Γαύριο. Κάποιοι δεν προσέχουν. Κάποιοι αγνόησαν τις εντολές και δεν τήρησαν τις προφυλάξεις που έπρεπε μετά την μόλυνση στη Μεσαριά.

Κατά τα άλλα οι Κυκλάδες – μαζί με την Άνδρο – έφτασαν σήμερα τα 13. Αναλυτικά: 5 κρούσματα στην Άνδρο, 1 στην Θήρα, 5 στην Μήλο, 1 στην Μύκονο και 1 στην Πάρο.

Σήμερα αν και Κυριακή θα πρέπει να προβληματίσει πως 562 ασθενείς εισήχθησαν στα νοσοκομεία. Από τα νούμερα που καταγράφονται μειωμένα λόγω της μέρας είχαμε 1.955 κρούσματα στην Ελλάδα, τα 921 στην Αττική και τα 262 στη Θεσσαλονίκη. Στο κέντρο της Αθήνας εντοπίστηκαν 252 νέα κρούσματα. Το τελευταίο 24ωρο κατέληξαν 78 ασθενείς και 749 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»