Δεν ανακοινώθηκε κρούσμα στην Άνδρο! Εντατικά τεστ στο νησί. Κυκλάδες κρούσματα 11, Ελλάδα 3.445!!!

Φωτογραφία από προηγούμενα τεστ που έγιναν στο Γαύριο.

Κατά παράδοξο τρόπο τα δύο θετικά κρούσματα των πλανόδιων που βρέθηκαν στην Άνδρο την Δευτέρα και τέθηκαν σε καραντίνα - μετά από συντονισμένες κινήσεις του δημάρχου - δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από τον ΕΟΔΥ. Άγνωστο γιατί.

Κατά τα άλλα συνεχίζονται εντατικά τα rapid test από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο νησί. Σύμφωνα με ανακοίνωση δωρεάν Rapid tests προγραμματίζει ο Δήμος Άνδρου μέσα από το αυτοκίνητο στη Δημοτική Ενότητα Υδρούσας για τις 8 και στις 9 Απριλίου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Κέντρο Υγείας.

Η δειγματοληψία θα πραγματοποιείται:

Την Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021, στο Μπατσί (πλησίον Περιφερειακού Ιατρείου): από τις 11 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι,  

Την Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021, στο Λιμάνι Γαυρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Στις Κυκλάδες είχαμε σήμερα 11 κρούσματα. Αναλυτικά, 2 κρούσματα στην Π.Ε. Θήρας, 2 κρούσματα στην Π.Ε.Κέας-Κύθνου, 2 κρούσματα στην Π.Ε. Μυκόνου, 5 κρούσματα στην Π.Ε.Νάξου.

Τέλος, η κατάσταση στην Ελλάδα δείχνει δύσκολή καθώς στα 3.445 έφτασαν σήμερα τα νέα κρούσματα, στους 749 οι διασωληνωμένοι και 75 θάνατοι.

Το κρίσιμο νούμερο είναι οι 524 εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας. Στην Αττική επίσης είναι δύσκολη η κατάσταση με 1.670 κρούσματα, εκ των οποίων τα 431 στο κέντρο της Αθήνας. ΣτηνΘεσσαλονίκη είχαμε 398 κρούσματα και 261 στον Πειραιά.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet