COVID-19: Το ρεπορτάζ της μέρας για Άνδρο, Κυκλάδες, Ελλάδα

Στην Άνδρο δεν ανακοινώθηκαν σήμερα κρούσματα. Και οι απομονωμένοι λόγω καρονοϊού πλανόδιοι έμποροί, όπως μαθαίνουμε, είναι καλά στην υγεία τους. Η ασθένεια εξελίσσεται ομαλά, αν και επειδή ζουν μαζί, ίσως κολλήσει ο ένας τον άλλον. Συνολικά είναι 9 άτομα (μεγάλοι και παιδιά). Η Πολιτική Προστασία της Αθήνας έχει αναλάβει τη διαβίωση τους και η Πολιτική Προστασία της Άνδρου την ευθύνη σύνδεσης τους με το Κέντρο Υγείας Άνδρου.

Στις Κυκλάδες σήμερα είχαμε περιορισμένα κρούσματα. Ανακοινώθηκαν 6. Από ένα στην Π.Ε Μήλου και στην Π.Ε Μυκόνου και τέσσερα στην Π.Ε Τήνου.

Στα 2.801 τα νέα κρούσματα, στους 75 οι θάνατοι και στους 781 οι διασωληνωμένοι. Συνολικά διενεργήθηκαν 39.553 τεστ σήμερα λόγω Σαββάτου στην Ελλάδα. Συνεχίζεται η πίεση στα νοσοκομεία. Καταγράφονται 530 ημερήσιων εισαγωγών ασθενών με κορωνοϊό την τελευταία εβδομάδα. Κάτι που οδηγεί σε ανησυχία τους ειδικούς. Ανησυχία προκαλούν και τα κρούσματα που είναι κοντά στις 3.000, καθώς και οι θάνατοι που ήταν 75. Σταθερά ψηλά οι διασωληνωμένοι που χθες ήταν 780 και σήμερα ανέβηκαν στους 781.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet