Πάνω από 2.500 για το εμβόλιο! Και νέα προθεσμία. Ανακοίνωση Δήμου Άνδρου...

 

 Το ένα από τα δύο εμβολιαστικά τμήματα του Κέντρου Υγείας Άνδρου...

Τελικά ξεπέρασαν τις 2.500 αυτοί που δήλωσαν για εμβολιασμό στον Δήμο Άνδρου. Ήδη οι μαζικοί εμβολιασμοί με βάση τους καταλόγους του Δήμου Άνδρου έχουν ξεκινήσει. Μέχρι στιγμής έχουν ήδη εμβολιαστεί 100 από αυτούς που δήλωσαν.

Ο Δήμος Άνδρου βλέποντας την μαζική προσέλευση σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου τελευταία μέρα των δηλώσεων έβγαλε ανακοίνωση δίνοντας προθεσμία μια ακόμα εβδομάδα (μέχρι Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου) ώστε να εγγραφούν όλοι οι άνω των 18 ετών (Έλληνες και αλλοδαποί) που διαμένουν στην Άνδρο. Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ καλούνται να το δηλώσουν και να καταθέσουν αίτηση ώστε να βγάλουν προσωρινό για το εμβόλιο.

Το δεύτερο τμήμα εμβολιασμού του Κέντρου Υγείας Άνδρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ  ΑΝΔΡΟΥ

Το εγχείρημα του Δήμου Άνδρου να συμβάλλει στην οργάνωση του μαζικού εμβολιασμού των κατοίκων του νησιού, συνεχίζεται. Από Πέμπτη, 22 Απριλίου μέχρι και την Μ. Τετάρτη, 28 Απριλίου όσοι είναι κάτοικοι Άνδρου (Έλληνες- Αλλοδαποί), ηλικίας 18 και άνω και επιθυμούν να εμβολιαστούν, μπορούν να το δηλώνουν μέσω του Δήμου Άνδρου, μαζί με τα εξής στοιχεία:

  1. Ονοματεπώνυμο (με κεφάλαια), όπως αναγράφεται στη Βεβαίωση ΑΜΚΑ,
  2. ΑΜΚΑ. Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ, θα πρέπει να προβούν σε διαδικασία έκδοσης προσωρινού Αριθμού.
  3. Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό ή/και σταθερό).

Τα στοιχεία δηλώνονται με τους εξής τρόπους:

Μέσω mail: Στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Mέσω τηλεφώνου: 2282360241, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ.

Όσοι από τους κατοίκους έχουν ήδη προγραμματίσει εμβολιασμό μέσω του Κέντρου Υγείας Άνδρου, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Άνδρου. Τα ήδη προγραμματισμένα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν ως έχουν αρχικώς διαμορφωθεί από το Κέντρο Υγείας.

Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 2.500 άτομα.

Η συμμετοχή στους εμβολιασμούς χτίζει τείχος ανοσίας απέναντι στον ιό και είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή, κοινωνική και οικονομική λειτουργία.

Η Άνδρος είναι και γίνεται ακόμη περισσότερο ασφαλής προορισμός.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

Στις Κυκλάδες ειχαμε σήμερα 7 κρούσματα. Αναλυτικά: 2 κρούσματα στην ΠΕ Θήρας, 1 κρούσμα στην ΠΕ Κέας-Κύθνου, 1 κρούσμα στην ΠΕ Νάξου, 1 κρούσμα στην ΠΕ Πάρου, 2 κρούσματα στην ΠΕ Σύρου.
Στην Ελλάδα σήμερα είχαμε 3.015 νέα κρούσματα, 831 διασωληνωμένους και 86 θανάτους. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας ήταν 556. Στην Αττική εντοπίστηκαν 1418 κρούσματα, στη Θεσσαλονίκη 442 και στη Λάρισα 101.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»