ΑΝΔΡΟΣ: 3.000 εμβολιασμένοι με πρώτη δόση, στους 1.500 με δεύτερη!…

Το προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου στο Κέντρο Υγείας Άνδρου που έχει ανταπεξέλθει πλήρως στους εμβολιασμούς μέχρι σήμερα.

Συνεχίζονται καθημερινά οι εμβολιασμοί στην Άνδρο. Οι αρμόδιοι εκτιμούν πως πλέον έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση πάνω από 3.000, ενώ και με τη δεύτερη έχουν φτάσει τους 1.500! Σήμερα Μ. Τρίτη είχαμε μόνο 180 εμβολιασμούς. Υπήρξε μικρή επιβράδυνση των εμβολιασμών λόγω προβλημάτων στην εγγραφή στους μαζικούς καταλόγους του Δήμου, η οποία ελπίζεται πως θα ξεπεραστεί αύριο. Εν τω μεταξύ η διεύθυνση του Κέντρου Υγείας έχει ήδη μεριμνήσει και όπου χρειάζεται καλεί πλέον και νεώτερες ηλικίες ώστε κανένα εμβόλιο δεν πάει χαμένο.

Να σημειώσουμε πως όσοι είχαν κλείσει εμβολιασμό με τακτικό ραντεβού από την πλατφόρμα – ακόμα κι αν ήταν εκτός Άνδρου – ήρθαν κανονικά και νόμιμα και εμβολιάστηκαν. Όμως στους μαζικούς εμβολιασμούς δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο γιατί αναφέρονται αποκλειστικά και μόνο σε κατοίκους της Άνδρου κι όχι σε δημότες της Άνδρου. Το γράφουμε γιατί αρκετοί θεώρησαν πως ήταν μια ευκαιρία να έρθουν μέσω των μαζικών εμβολιασμών πριν το Πάσχα. Όμως δεν τα κατάφεραν γιατί απαγορεύεται μιας και ο μαζικός εμβολιασμός είναι μόνο για τους κατοίκους της Άνδρου.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet