ΑΝΔΡΟΣ: Ηλικιωμένος που δεν θέλησε να εμβολιαστεί διακομίστηκε θετικός στο νοσοκομείο Σύρου!...

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει μεταφέρει τον ηλικιωμένο κάτοικο της Άνδρου στο Κέντρο Υγείας Άνδρου.

Πιστοποιήθηκε ηλικιωμένος μόνιμος κάτοικος σε ορεινό χωριό της Χώρας θετικός στον κορονοϊό. Ο ηλικιωμένος που ζούσε μαζί με την γυναίκα του δεν είχε εμβολιαστεί από δική του επιλογή!

Το ΕΚΑΒ Άνδρου λειτουργώντας με επαγγελματισμό και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα μετέβη στην οικία του και τον μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κέντρου Υγείας Άνδρου. Η κατάσταση του κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και κλήθηκε πλωτό μέσο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Σύρου γιατί το πλωτό του λιμενικού Άνδρου έλειπε σε αποστολή στο Ανατολικό Αιγαίο.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρει τον ηλικιωμένο στο πλωτό του λιμενικού Τήνου στο Μπατσί για να πάει στο νοσοκομείο της Σύρου.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε από Χώρα στο Μπατσί με ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με βάση όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.  Το πλωτό του λιμεναρχείου Τήνου τον μεταφέρει στη Σύρο. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά από κάθε μεταφορά ψεκάζεται και απολυμαίνεται πλήρως.

Το Κέντρο Υγείας Άνδρου έκανε μοριακό τεστ σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του και περιμένει τα αποτελέσματα αύριο, ενώ ζήτησε να μείνουν σε απομόνωση όλοι όσοι είχαν επαφή μαζί του για το αναγκαίο διάστημα που προβλέπεται από τα πρωτόκολλα.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»