Κορονοϊός στο Γαύριο! 5 κρούσματα στην Άνδρο! Ανακοίνωση Δήμου Άνδρου. Άμεση κινητοποίηση...

Από προηγούμενη δράση rapid test του ΕΟΔΥ στο Γαύριο...

Σήμερα το πρωί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Γαύριο έκλεισε λόγω κορονοϊού! Συγγενικά πρόσωπα εργαζόμενου βρέθηκε θετικό στον covid-19. Μετά από αυτό το κατάστημα έκλεισε σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ήδη κινητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες (Κέντρο Υγείας, Δήμος Άνδρου κλπ). Αύριο Δευτέρα 10/5 το πρωί ο ΕΟΔΥ Άνδρου με εντολή του Δήμου θα βρίσκεται στο Γαύριο για δωρεάν rapid-test. Επίσης αύριο ξεκινά και πρόγραμμα απολυμάνσεων από τον Δήμο σε όλο το Γαύριο. Εν τω μεταξύ συνεχίζονται τα τεστ από τον ΕΟΔΥ στα πλαίσια της διενεργούμενης ιχνηλάτησης στις επαφές των κροθσμάτων.

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: 5 κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα πριν λίγα λεπτά ο ΕΟΔΥ στην Άνδρο!!! Απ' ότι μάθαμε τα δύο είναι γνωστά από πριν, που επιβεβαιώθηκαν και τα δύο είναι από self-tests. Το πέμπτο αγνοούμε την προέλευση του... 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ 

Το “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” βοηθά στα self tests των μαθητών στο Γαύριο

Αύριο, Δευτέρα, 10.05.21, νοσηλεύτριες του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” θα βρίσκονται από τις 7.30 το πρωί έξω από τις σχολικές μονάδες του Γαυρίου, προκειμένου να συνδράμουν όσους μαθητές προσέλθουν και χρειάζονται βοήθεια στη διενέργεια των self tests.

Πρόκειται για πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων των σχολικών μονάδων του Γαυρίου, του Δήμου Άνδρου και του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, με στόχο να διασφαλισθεί η πληρότητα των ελέγχων της μαθητικής νεολαίας με την επανέναρξη των δια ζώσης μαθημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Δευτέρα, 10.05.21, στο Λιμάνι Γαυρίου (πλησίον πιάτσα ταξί), προσφέρεται δωρεάν προληπτικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test), από τις 11 το πρωί έως 3 το μεσημέρι.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ - RAPID TESTS ΣΤΟ ΓΑΥΡΙΟ

Αύριο Δευτέρα, 10.05.21, ο Δήμος Άνδρου προγραμματίζει στο Γαύριο δωρεάν Rapid tests, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Κέντρο Υγείας Άνδρου. Πιο συγκεκριμένα, ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) θα γίνει Δευτέρα, 10.05.21 και ώρες 11 το πρωί έως 3 το μεσημέρι, στο Λιμάνι Γαυρίου πλησίον πιάτσα ταξί.

Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν διαθέσιμα τα εξής στοιχεία: 1. Προσωπικός Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (ΑΜΚΑ), 2. αριθμός κινητού τηλεφώνου και 3. απαραίτητα Αστυνομική Ταυτότητα. H τήρηση μέτρων προστασίας (χρήση μάσκας, τήρηση των αποστάσεων) έναντι της Covid-19 από τους πολίτες είναι υποχρεωτική.

Με αφορμή την αυριανή επαναλειτουργία των σχολείων, κάνω επίκληση για αίσθημα ευθύνης μαθητών και γονέων ώστε η μαθητική κοινότητα της Άνδρου και ιδίως της περιοχής του Γαυρίου να πραγματοποιήσουν τα απαιτούμενα εκ του νόμου self tests, συμβάλλοντας στην ομαλή επανέναρξη της εκπαιδευτικής λειτουργίας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Παραμονές του Πασχα ήρθαν στο νησι ουκ ολίγοι ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών κατα παράβαση των μέτρων. Τωρα θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελεσματα δυςτυχως. Ουδείς βεβαια ασχολήθηκε με το πώς ήρθαν και κυρίως το πώς μπήκαν στο πλοίο απο Ραφήνα....

This comment was minimized by the moderator on the site

Πως τα καταφερνουμε και ειμαστε παντα πισω σε σχεση με τα αλλα νησια,ενας θεος το ξερει.Τωρα που ανοιγουν ολοι,θα κλεισουμε εμεις!!!!!!
Εχοντας καμια δεκαρια μυαλοπωληδες που ειναι ολοι την μερα στο fb και αλλους δεκα επανταστατες του κ@#@#@ να κανουν κηρυγμα απο το πρωι μεχρι το βραδυ.Ειναι οι ιδιοι ανθρωποι,που θα πηγαιναν για δουλεια απο αυτη την εβδομαδα σε καποια αντιστοιχη επιχειρηση,δεν πιστευουν τιποτα και απο σημερα που δεν θα πανε τελικα για δουλεια,θα τους φταιει ο Μητσοτακης,ο Λοτσαρης,ο Λασκαρης και ο αναδρομος ερμης

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΤΑΕΙ.....

This comment was minimized by the moderator on the site

ΓΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ .ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ,Ο ΨΩΜΑΣ ,Ο ΠΕΤΡΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΛΟΥΣΑΡΗΣ ,Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Η ΣΑΡΑΒΑΝΟΥ Κ.Α.ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΕΝΑ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ .

This comment was minimized by the moderator on the site

Ανίκανοι στο Δημο
Τα κρουσματα στο Γαυριο είναι πολλα
και ανοίγουν τα σχολεία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το Γαυριο έχει κοκκινήσει κυριολεκτικά,τα κρούσματα είναι πολυ περισσότερα . Αυριο με το άνοιγμα των σχολείων θα κλάψουν μανούλες. Μπήκε σε καραντίνα και δευτερο μαγαζί.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όποιος ξέρει μιλά επώνυμα. Και μιλά και στις αρχές επώνυμα. Όλα τα άλλα ειναι ΠΑΡΑΠΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Ή διασπορά φόβου είναι για δικούς σας λόγους...
Ες αύριον λοιπόν τα σπουδαία...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Βρε Γαυριωτη μεγάλη έχθρα έχεις για την κυρία από το Γαυριο. Τι φοβάσαι άραγε? Ο καθένας έχει την δύναμη του πολιτικά. Χαλάρωσε καλε

This comment was minimized by the moderator on the site

Δε μιλάμε για ράδιο αρβύλες... μιλάμε για επιβεβαιωμένα κρούσματα λογικά κάποια από αυτά που αγνοείτε την προέλευση τους. Κάνε κανένα τηλεφωνακι μπορεί να σου πει κάποιος :-)

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Δήμαρχε
Είμαι κάτοικος εξωτερικού αλλά δεν έχω ΑΜΚΑ δεν μπορω να κανω το rapid test?

Περισσότερα