Δύο κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στην Άνδρο σήμερα. Πολλά κρούσματα σε μαθητές σε ένα τετραήμερο...

Από τον σημερινό πιο μαζικό έλεγχο του ΕΟΔΥ στην Άνδρο που έγινε στο Κόρθι

Δύο κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ στην Άνδρο σήμερα. Προφανώς τα κρούσματα αυτά δεν έχουν σχέση με τα 7 σημερινά. Πρόκειται μάλλον από τις δύο προηγούμενες ημέρες που είχαμε κρούσματα σε μαθητές στο Κόρθι και κάπου δεν συνέπιπταν οι αριθμοί που ανακοινώνονταν από το κλιμάκιο στην Άνδρο με αυτούς τους ΕΟΔΥ στο κέντρο. 

Ρωτήσαμε αρμόδιο στην Άνδρο και μας είπε πως ίσως κάποιο κρούσμα να είναι και από ιδιωτικό εξεταστικό κέντρο. Όμως ακόμα κι έτσι υπάρχει συνέχεια στα κρούσματα και αύριο θα ανακοινωθούν και τα 7 σημερινά. Το μεγάλο ερώτημα και ανησυχία των επαγγελματιών είναι μην συνεχίσουν να εμφανίζονται κρούσματα κάτι που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο νησί, που έφτασε να μετρά 11 με 15 κρούσματα. μέτρησε σε ένα μήνα 17, ακολούθησε μια περίοδος μέχρι το Πάσχα με μηδενικά κρούσματα.

Για να φτάσουμε ξαφνικά μέσα σε τρεις μέρες, από 10/5 μέχρι 13/5, το νησί να μετρά συνολικά 15 κρούσματα!!! Το χειρότερο όλα αναφέρονται σε κατοίκους και τα περίπου 10 σε μαθητές (Κόρθι-Γαύριο)!!! Και σήμερα στο Κόρθι να σημειώσουμε πως ανάμεσα στα 7 θετικά τεστ ήταν και πάλι μαθητές! Με βάση το ρεπορτάζ μας σε εκπαιδευτικούς υπάρχει ανησυχία και για άλλα κρούσματα τις επόμενες μέρες.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν στην Άνδρο καθώς αύριο ανοίγουν οι μετακινήσεις. Ορισμένες αβλεψίες και χαλαρότητες του Πάσχα έφεραν σε δύσκολη θέση το νησί. Έτσι, ενώ αύριο ανοίγουν όλα, εμείς ήδη μετράμε κρούσματα και 4 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (Κόρθι-Γαύριο) κλειστά αυτοβούλως λόγω του ιού. Ας διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, ας περιμένουμε τηρώντας τα πρωτόκολλα και ας συνεχίσουμε να εμβολιζόμαστε γιατί αύριο κλείνει και η πλατφόρμα του Δήμου Άνδρου. Κι όσοι δήλωσαν-δήλωσαν. Οι άλλοι θα πάνε αλλού για εμβόλιο... 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οι λεγόμενοι ντόπιοι , γιατί όπου τους συμφέρει μόνον το επικαλούνται σαν καραμέλα , όλο τον καιρό της καραντίνας, πηγαινοέρχονταν στην Άνδρο με την Αθήνα και ειδικότερα το Πάσχα για τα δώρα τους και φυσιολογικά έσκασαν τώρα τα κρούσματα .
Μαθαίνουμε έδω, ότι τις προσεχείς μέρες θα ανέβουν κι άλλο και αυτό είναι ότι το πιο καταστροφικό για το νησί μας!
Μόνον να ορυονται για δήθεν ξένους ήξεραν και καταδίκαζαν ακόμα και συμπατριώτες μας που είχαν έρθει με όλα τα μέτρα προστασίας.
Τώρα τι έχουν να πουν , που όλα τα κρούσματα είναι από τους λεγόμενους ντόπιους...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ενημερώστε μας και για το πάρτι στην Κατακοιλο .Υπήρχαν άτομα που βρέθηκαν θετικά στον Covid-19.