Κανονικά τα σχολεία σε Χώρα, Μεσαριά, Μουστάκειο. Αρνητικά τα τεστ. Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις.

Ολοκληρώθηκαν οι απολυμάνσεις στα κλειστά σχολεία του Κορθίου σήμερα 17/5. Το συνεργείο ξεκινά τώρα απολυμάνσεις στο Γαύριο. 

Αρνητικά και τα 29 rapid test που έγιναν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς - που δεν είχαν βρει self test - από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με πρωτοβουλία του Δήμου Άνδρου στην Χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της υπεύθυνου για τα εκπαιδευτικά ζητήματα του Δήμου δεν υπήρξαν κρούσματα ούτε στα self test που έκαναν όλοι οι μαθητές νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου στη Χώρα και ΕΠΑΛ στη Χώρα και στο Μουστάκειο, καθώς και σε νηπιαγωγείο και δημοτικό Μεσαριάς.

Ολοκλήρωση απολυμάνσεων σήμερα στο Κόρθι. Ξεκινούν αμέσως στο Γαύριο.

Συνεπώς τα σχολεία στη Χώρα συνεχίζουν κανονικά τα μαθήματα χωρίς κρούσματα. Είναι το πρώτο θετικό μήνυμα που ανακοινώνουμε εδώ και μια εβδομάδα, που η επί σχεδόν ένα μήνα covid free Άνδρος άρχισε - την περασμένη Δευτέρα - να παρουσιάζει κρούσματα στο Γαύριο και στο Κόρθι.

Εν τω μεταξύ ο Δήμος Άνδρου άρχισε σήμερα το πρωί ολοκλήρωσε τις απολυμάνσεις στο Κόρθι και το ειδικό συνεργείο από την Αθήνα του Λεωνίδα Ζαΐρη μεταφέρεται στο Γαύριο για να απολυμάνει εκεί τα σχολεία (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) που παρέμειναν για σήμερα κλειστά.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet