Μηδέν κρούσματα από ΕΟΔΥ και rapid test. Έντεκα στις Κυκλάδες, στα ίδια πάντα νησιά…

 

Συνεχίζονται απολυμάνσεις και απεντομώσεις. Εδώ φωτογραφία από την Χώρα που επί δύο μέρες απολύμαινε το συνεργείο του Λεωνίδα Ζαΐρη.

 Το κακόγουστο αστείο κλεισίματος της Άνδρου λόγω "κακής διαχείρισης της πανδημίας" έφτασε στο τέλος του. Οι δυσκολίες πέρασαν. Απλώς χρειάζεται επαυξημένα πάντα προσοχή. Για μια ακόμα μέρα σήμερα η Άνδρος των 3.635 διπλών δόσεων και των 5.625 τελικών μονών δόσεων της Pfizer δείχνει πως έχει αποφύγει τις καταστάσεις που βιώνουν τα άλλα νησιά, που ακόμα έχουν περιστασιακά κρούσματα. Για να καταλάβετε ο ΕΟΔΥ ανέφερε σήμερα 2 κρούσματα στη Θήρα, 4 στη Μύκονο, 2 στην Πάρο και 3 στη Σύρο. Την ίδια στιγμή τα ελάχιστα πλέον rapid test που έγιναν στο Μπατσί ήταν αρνητικά.

Αυτά για όσους επιχείρησαν – ακολουθώντας την άγονη γραμμή Τσίπρα – να μιλήσουν αρνητικά για το Κέντρο Υγείας που τα πήγε περίφημα, αλλά και τις υπηρεσίες του Δήμου, που διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο τους καταλόγους των 5.625 εγγεγραμμένων που εμβολιάστηκαν. Και επιπλέον οι ίδιες υπηρεσίες ξεκινούν και πάλι σήμερα καταστάσεις στον Δήμο, ενώ είναι έτοιμες και οι υγειονομικές αρχές, για όσους θέλουν να εμβολιαστούν με το μονοδοσικό εμβόλιο της  J&J. 

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»