Άρχισαν και οι γάμοι!...

 Ένας κύκλος η ζωή, μια αγκαλιά η Άνδρος, μια στιγμή στον χρόνο ο γάμος. Όλα αυτά τα περικλείει με τρόπο μοναδικό η Άνδρος για ένα νέο ζευγάρι, που διάλεξαν να ξεκινήσουν τον έγγαμο βίο τους από την Αγία Μονή απέναντι από την Χώρα με φόντο το πανέμορφο Αιγαίο. Οι πρώτες στιγμές του ταξιδιού. Οι αναμνήσεις της αφετηρίας και οι αναμνήσεις των πρώτων έγγαμων στιγμών. Χώρος και χρόνος. Χώρα, Σάββατο 19 Ιουνίου 2021. Καιρός καταπληκτικός. Σκηνικό ονειρικό...

 Ολοένα και συχνότερα πια η Άνδρος του καλοκαιριού επιλέγεται ως τόπος γάμων και βαφτίσεων. Ολοένα και περισσότεροι ανακαλύπτουν ένα νησί κοντά στην Αττική. Με υπέροχα τοπία και ειδυλλιακές γωνιές. Και εξωκλήσια στην άκρη μιας εικόνας μαγικής. Αποφασίζουν λοιπόν το φιλμ της νέας τους ζωής να ξεκινήσει από ένα τέτοιο σημείο...

Κάπως έτσι η Έθελ από την Αθήνα, με καταγωγή την Κεφαλονιά και ο Μηνάς από την Αθήνα, με καταγωγή από τη Νεάπολη Λακωνίας, αποφάσισαν να παντρευτούν στην Αγία Μονή. Τους ρωτήσαμε πως και γιατί επέλεξαν την Άνδρο. Η Έθελ την ανακάλυψε μαζί με τον πατέρα της πριν χρόνια όταν έφτασε τυχαία μετά από μια πρόσκληση στο Γαύριο. Έκτοτε ήρθαν και ξανάρθαν. Μετά έφερε και τον Μηνά. Και κάπως έτσι αποφάσισαν να παντρευτούν εδώ. Η Άνδρος έγινε τόπος αναφοράς τους αρχικά. Και στη συνέχεια αφετηρία της νέας κοινής ζωής τους...

Κι όχι μόνο το αποφάσισαν να παντρευτούν εδώ, αλλά βρήκαν την Αγία Μονή με το μοναδικό τοπίο: με φόντο το Αιγαίο και την Χώρα. Νοίκιασαν και σουΐτα στην Χώρα με θέα την Αγία Μονή. Και μετά ήρθαν οικογενειακώς, μαζί με τους φίλους τους, στην Άνδρο των ονείρων τους. Και ο καιρός και η Άνδρος δεν τους απογοήτευσαν. Ντύθηκαν κι αυτοί τα καλά τους. Κι έτσι ένα απόβραδο του Ιουνίου με άπνοια, χωρίς ζέστη, υπέροχο φως τέλεσαν τους γάμους τους στο προαύλιο της Αγίας Μονής.  

 Τους πάντρεψε ο πάντα πρωτότυπος και δυναμικός παπα-Μιχάλης της Θεοσκεπάστου μέσα σε ένα γιορταστικό κλίμα που είχαν δημιουργήσει συγγενείς και φίλοι. Η Άνδρος την οποία επέλεξαν για να ξεκινήσουν τη νέα ζωή τους τους εύχεται - μέσω του Εν Άνδρω - να ζήσουν ευτυχισμένοι...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Σας ευχαριστούμε τόσο για τα όμορφα λόγια και τις φωτογραφίες που τραβήξατε... η συγκίνησή μας ήταν απέραντη, όταν συνειδητοποιήσαμε ότι ήμασταν ο πρώτος γάμος που πραγματοποιήθηκε στο νησί μετά τα lockdowns της πανδημίας... Ελπίζουμε μέσα από την καρδιά μας, ο κόσμος να δει αυτό το γεγονός σαν μια γλυκιά αφορμή για να συνεχίσει τη ζωή του, να την μοιραστεί με οικογένεια και φίλους, και να αντιληφθεί ότι οι δυσκολίες κι οι κακουχίες δεν θα έπρεπε να σταματούν ποτέ τις χαρές και την ευτυχία.

Με πολύ αγάπη και σεβασμό για το νησί, τη δουλειά που καταθέτετε μέσα από αυτό το ενημερωτικό site και τον συγγραφέα που μας συγκίνησε.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ξέχασα να αναφερθώ στο αρθρογράφο της στήλης ο οποίος με άπειρη γνώση και εμπειρία έγραψε αυτό το υπέροχο Άρθρο.
Σε ευχαριστώ πολύ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Με Μεγάλη Αγάπη και χαρά ήρθαμε για να παρευρεθούμε στο Γάμο του παιδιού μας ΈΘΕΛ που από την αγάπη της για το νησί της Άνδρου είχε αποφασίσει να τον κάνει εδώ, στο νησί.
Με είχε ενημερώσει για την τοποθεσία αλλά και για έναν εξαίρετο Ιερωμένο με τον οποίο είχε συνεννοηθεί για την τέλεση του μυστηρίου (τον ευχαριστώ προσωπικά για την μεγάλη ψυχολογική και πνευματική στήριξη) ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
Το μυστήριο έγινε με μεγάλη επιτυχία και στο ηλιοβασίλεμα βρεθήκαμε στην ταβέρνα με τα εκπληκτικά φαγητά που είχαμε στο μενού και περιμέναμε το μέτριο, όμως μας κατέπληξε η γυναίκα μαγείρισσα και τα δύο κορίτσια που σερβίρουν (Γεύσεις Με Θέα) τα υπέροχα εδέσματα που απολαύσαμε.
Το Αγαπημένο μας νησί ΆΝΔΡΟΣ μας έδωσε όλοι την ευτυχία που ευελπιστούσαμε για το Γάμο της κόρης μας.
Θέλω να αναφαίρω και τον Γαμπρό μου "ΜΗΝΑ" τον οποίο εκτιμήσαμε από την πρώτη γνωριμία και για να μην φανώ υπερβολικός θα σας πω ένα μόνο, είναι ο μοναδικός προτεινόμενος Άνθρωπος που επέλεξε να μου γνωρίσει για τον άνθρωπο που θέλει να περάσει τα επόμενα χρόνια.
Αγαπάμε ΆΝΔΡΟ.