Σφραγίστηκαν δύο μπαρ στο Μπατσί!!! Δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον covid-19…

Χτες βράδυ η αστυνομία Άνδρου με επικεφαλής τον αστυνομικό διοικητή και σε συνεργασία με τομ αστυνομικό σταθμό Γαυρίου προέβη σε εκτεταμένους ελέγχους σε εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες στο Μπατσί. Και διαπίστωσε παραβάσεις (ορθίους) σε δύο μπαρ: το Μπούκα και το Αλς. Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο και σφραγίστηκαν και τα δύο για 7 ημέρες.

Η αστυνομία Άνδρου σύμφωνα με πληροφορίες μας συνεχίζει τους ελέγχους σε όλα τα μαγαζιά της Υδρούσας και σήμερα το πρωί. Είναι προφανές πως η αστυνομία είναι αποφασισμένη να τηρηθούν οι νέες εντολές που αυστηροποιούν το πλαίσιο σε καταστήματα και χώρους εστίασης. Παρά την περιορισμένη αστυνομική δύναμη η αστυνομία της Άνδρου κάνει τα μέγιστα για να τηρηθούν οι νόμοι και οι αποφάσεις των ειδικών  και να προφυλαχθεί η δημόσια υγεία.

Το ότι η Άνδρος έχει ελάχιστα κρούσματα κορονοϊού αυτή την εποχή (από ένα έως τρία ημερησίας) σε σχέση με τα γειτονικά νησιά (δεκάδες σε μερικά από αυτά) είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα και η αστυνόμευση όπως και η κοινωνική υπευθυνότητα των ιδιοκτητών εστιατορίων και μπαρ, αλλά και των επισκεπτών τους, είναι ένας βασικός κανόνας να το διατηρήσουμε.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αν κρίνω από τα μισά και πλέον σχόλια δεν υπάρχει ελπίδα.
Η αστυνομία πρέπει να δουλέψει υπερωρίες.
Οι επιχειρηματίες θα πρέπει να αντιληφθούν οτι η τήρηση των μέτρων προστατεύει ΚΑΙ τις επιχειρήσεις τους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Από τις 3 Ιουλίου 2021 μέχρι και σήμερα που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ άλλα τρία κρούσματα έχουμε συνολικά σε 15 ημέρες 16 επιβεβαιωμένα κρούσματα.
Καλό θα είναι η αστυνομία να πηγαίνει και στα μπιτσόμπαρα ειδικά τα βράδια που γίνονται τα πάρτι και οι γάμοι.
Διαφορετικά από 16 θα φτάσουμε 46 κρούσματα και όταν θα έχουμε μίνι lockdown όπως στην Μύκονο θα κλάψουν πολλοί που τώρα δεν προσέχουν καθόλου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Έκλεισαν;;;;
Είστε σίγουρος κ. διαχειριστα;;;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Αφού οι εμβολιασμένοι δεν έχουν τον ιό οι υπόλοιποι κάνουν τεστ και είναι υγιής τότε τα κρούσματα στα νησια πως επταπλασιαστηκαν? Πως μεταδιδεται ? Και αν συμβαίνει αυτό γιατί δεν παίρνουν άμεσα μέτρα? μηπως περιμενουν το Σεπτεμβρη? Τα λεω στον 10 χρόνο παιδι μου και αυτο γελαει τι να κανω? Πως να πείσω? Να το βάλω τιμωρία να φοβηθεί?

This comment was minimized by the moderator on the site

Αλληλοσυγκρουόμενες προτασεις περυσι λεγανε μην φορατε μάσκες μετα μας είπαν φοράτε Το χειμώνα που δεν κοικλοφορουσε κανένας μας είπαν να βάλουμε δύο μάσκες. Τώρα που έρχονται ανεξέλεγκτα τουρίστες χωρίς να γνωρίζουμε τι άλλες αρρώστιες και αφροδισιακα κολλητικα νοσήματα κουβαλάνε κάνοντας στις πισίνες όλοι μαζί μπάνιο. Όπου εκεί οι μύκητες και οι ασθένειες ανεβαίνουν στο 200 τοις εκατό πιθανότητες να κολησεις. Έρχονται και τι μας λένε? Να μην φοράμε μασκα. Το χειμωνα τα παιδια μας θα μας πουν ανεβηκαν τα θυματα κληδαμπαροστετα στα σχολεία με τρία μάσκες μέχρι να τους κάψουν τους εγκεφάλους τους τελείως. Λοιπόν τα παραμύθια τελείωσαν η Αλήθεια θα λάμψει.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Το οτι εχουμε λιγα κρουσματα επιβεβαιωνει οτι ολα ειναι παραμυθι. Η ιωση υπάρχει όπως υπήρχε πάντα. Αλλιώς με τόσο ξενο κόσμο χιλιάδες που πηγαινοέρχονται έπρεπε να είχαμε παθανει όλοι. Σκοπός είναι ο έλεγχος και η καταστροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Δηλ. Οι δύο αυτοί άνθρωποι που ήταν όρθιοι είναι υγιεστατοι ποιόν θα κολησουν αφού είναι υγιής και πως και τι?
το Ηρώδειο και τις συναυλιες δεν βλεπουμε ομως να τα κλείνουν

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΝΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ....
ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΙΡΟ - ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ...ΣΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΕΧΕΣΗ ΜΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
ΗΡΘΑΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ....ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ .....ΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ...ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΤΕ ....ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΛΟΙΠΝ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ...ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ.