Σφραγίστηκαν δύο μπαρ στο Μπατσί!!! Δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον covid-19…

Χτες βράδυ η αστυνομία Άνδρου με επικεφαλής τον αστυνομικό διοικητή και σε συνεργασία με τομ αστυνομικό σταθμό Γαυρίου προέβη σε εκτεταμένους ελέγχους σε εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες στο Μπατσί. Και διαπίστωσε παραβάσεις (ορθίους) σε δύο μπαρ: το Μπούκα και το Αλς. Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο και σφραγίστηκαν και τα δύο για 7 ημέρες.

Η αστυνομία Άνδρου σύμφωνα με πληροφορίες μας συνεχίζει τους ελέγχους σε όλα τα μαγαζιά της Υδρούσας και σήμερα το πρωί. Είναι προφανές πως η αστυνομία είναι αποφασισμένη να τηρηθούν οι νέες εντολές που αυστηροποιούν το πλαίσιο σε καταστήματα και χώρους εστίασης. Παρά την περιορισμένη αστυνομική δύναμη η αστυνομία της Άνδρου κάνει τα μέγιστα για να τηρηθούν οι νόμοι και οι αποφάσεις των ειδικών  και να προφυλαχθεί η δημόσια υγεία.

Το ότι η Άνδρος έχει ελάχιστα κρούσματα κορονοϊού αυτή την εποχή (από ένα έως τρία ημερησίας) σε σχέση με τα γειτονικά νησιά (δεκάδες σε μερικά από αυτά) είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα και η αστυνόμευση όπως και η κοινωνική υπευθυνότητα των ιδιοκτητών εστιατορίων και μπαρ, αλλά και των επισκεπτών τους, είναι ένας βασικός κανόνας να το διατηρήσουμε.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»