Σοβαρό ατύχημα έξω από Μπατσί. Τρεις βαριά τραυματίες. Δύο ΙΧ καταστραμμένα. Ήρθε ελικόπτερο...

Το ελικόπτερο στο ελικοδρόμιο σήμερα το πρωί

Στην παραπάνω φωτογραφία στρατιωτικό ελικόπτερο, ώρα 8, πρωινό Κυριακής 25 Ιουλίου 2021, περιμένει να παραλάβει τρεις διασωληνομένους σοβαρά τραυματίες από το αυτοκινητιστικό ατύχημα, που έγινε σήμερα τα χαράματα ώρα 3:00 στην είσοδο του Μπατσίου, στο οποίο ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα. Τα δύο εξ αυτών συγκρούστηκαν μετωπικά και κατεστράφησαν. Το τρίτο υπέστη απλώς υλικές ζημίες.

Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα όπως κατέληξε έξω από το Μπατσί

Αναλυτικά, γύρω στις 3 σήμερα το πρωί  δύο αυτοκίνητα κινούντο προς Μπατσί και ένα κινείτο σε αντίθετη κατεύθυνση. Το δεύτερο από τα δύο που πήγαιναν προς Μπατσί επιχείρησε προσπέραση και προφανώς είδε το αντίθετα κινούμενο όχημα. Δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα. Βρήκε απλώς το όχημα που επιχειρούσε να προσπεράσει και μετά συγκρούσθηκε με το αντιθέτως κινούμενο όχημα με ταχύτητα. Ο οδηγός δεν πρόλαβε καν να φρενάρει. Τα δύο οχήματα κυριολεκτικά διαλύθηκαν. 7 επιβάτες από τα δύο οχήματα τραυματίστηκαν. Οι τρεις σοβαρά. Μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας, όπου δόθηκε μάχη από τους γιατρούς και λίγο αργότερα έφτασε χαράματα γιατρός με στρατιωτικό ελικόπτερο και όλοι μαζί διασωλήνωσαν τους τρεις τραυματίες. 

 

Πυροσβέστες ανάμεσα στα συντρίμμια

Πρώτοι στο σημείο του ατυχήματος - μέσα σε λίγα λεπτά λόγω εγγύτητας - έφτασε η πυροσβεστική. Ακολούθησε με λίγα λεπτά διαφορά η αστυνομία. Και τέλος - επίσης λόγω απόστασης - το ΕΚΑΒ. Άναυδοι πυροσβέστες και αστυνομικοί είδαν το απίστευτο θέαμα και πρόσφεραν κάθε βοήθεια στους τραυματίες. Στη συνέχεια ανέλαβαν οι τραυματιοφορείς και μετέφεραν τους τρεις σοβαρότερα τραυματισμένους στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε η κρισιμότητα της κατάστασης τους. Κλήθηκε άμεσα ελικόπτερο, που έφτασε με ιατρική βοήθεια για την μεταφορά. 

Το έτερο αυτοκίνητο

Το ελικόπτερο έφτασε νωρίς το πρωί και ο γιατρός - μαζί με τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας - διασωλήνωσαν τους τρεις τραυματίες. Από τους 7 που επέβαιναν στα δύο αυτοκίνητα οι 5 ήταν τραυματίες. Οι τρεις σοβαρά. Οι περισσότεροι είναι κάτοικοι Άνδρου. Όλες οι υπηρεσίες του νησιού αστυνομία, πυροσβεστική, Κέντρο Υγείας, ΕΚΑΒ, είναι σε επιφυλακή από τις 3 το πρωί.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"