Άνδρος 5 κρούσματα! Κυκλάδες 95! Συνεχή καθημερινά rapid test σε Χώρα και Μπατσί.

Το Κέντρο Υγείας Άνδρου είναι ο άξονας αναφοράς ολόκληρης της Άνδρου με την καθημερινή επιτυχημένη παρουσία του σε κάθε περίσταση αυτή την δύσκολη περίοδο.

Πέντε κρούσματα σήμερα στην Άνδρο. Επισκέπτες τα τρία. Για τα άλλα δύο δεν έχουμε εικόνα. Πιθανόν και αυτοί επισκέπτες που πήγαν σε ιδιωτικά ιατρεία. Η Άνδρος ήδη μπήκε στη σεζόν εδώ και αρκετές μέρες και σήμερα έχουμε την πρώτη επιβάρυνση σε κρούσματα. 

Στις Κυκλάδες τώρα ανακοινώθηκαν συνολικά 95 κρούσματα. Αναλυτικά, 5 κρούσματα στην Π.Ε. Ανδρου, 18 κρούσματα στην Π.Ε. Θήρας, 6 κρούσματα στην Π.Ε. Μήλου, 23 κρούσματα στην Π.Ε. Μυκόνου, 10 κρούσματα στην Π.Ε. Νάξου, 22 κρούσματα στην Π.Ε. Πάρου, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Σύρου και 10 κρούσματα στην Π.Ε. Τήνου.

Ο Δήμος Άνδρου αντιλαμβανόμενος την ανάγκη για συνεχή και καθημερινά rapid test ανακοίνωσε σήμερα, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Κέντρο Υγείας, δωρεάν Rapid tests, για κατοίκους, δημότες, επισκέπτες και κάθε φυσικό πρόσωπο, που επιθυμεί να κάνει τεστ. 

Από αύριο, Πέμπτη, 29.07.2021, η ΚΟΜΥ Άνδρου θα πραγματοποιεί δειγματοληπτικούς ελέγχους στο Μπατσί,  πλησίον Κοινότητας / ΚΕΠ Μπατσίου, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως 16:00. Το Μπατσί αυτή την περίοδο είναι το τουριστικό κέντρο της Άνδρου και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλοι περνάνε από αυτό.

Ακόμα ο Δήμος Άνδρου πληροφορεί πως όσοι πολίτες επιθυμούν δειγματοληπτικό έλεγχο για ταξίδι να προσέρχονται για έλεγχο τουλάχιστον 24 ώρες πριν το ταξίδι καθώς το rapid test έχει ισχύ 48 ώρες.

Επίσης δειγματοληψίες συνεχίζονται να πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στη Χώρα στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, από 9 το πρωί έως 5 το απόγευμα.

Όσοι προσέλθουν, θα πρέπει να γνωρίζουν τον προσωπικό τους Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (ΑΜΚΑ), ταυτότητα και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι αλλοδαποί επισκέπτες του νησιού  καλούνται να φέρουν μαζί τους Διαβατήριο.

Ταυτόχρονα, μας πληροφορούν πως η τήρηση μέτρων προστασίας (χρήση μάσκας, τήρηση των αποστάσεων) έναντι της Covid-19 είναι υποχρεωτική.

Για κάθε ερώτημα, διευκρίνιση, πληροφορία ή περαιτέρω επικοινωνία,  μπορείτε να καλείτε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου (τηλ.: +302282360001).


«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet