Αστυνομικοί έλεγχοι σε όλη την Άνδρο. Πρόστιμα χτες και σήμερα στους παραβάτες…

 

Σήμερα το πρωί Κυριακή 1 Αυγούστου η αστυνομία έκανε έλεγχο σε όλα τα όλα τα beach-bar της διαδρομής Γαύριο – Μπατσί κι έγραψε τέσσερα που δεν τηρούσαν τις περί μουσικής διατάξεις.

Και χτες το πρωί Σάββατο 31 Ιουλίου στον κεντρικό δρόμο στη νέα αγορά της Χώρας γινόταν από παρκαρισμένα ΙΧ το αδιαχώρητο κι εμπόδιζαν την κυκλοφορία. Κατέφθασε η αστυνομία κι έγραψε τους παράνομα παρκαρισμένους κι ελευθερώθηκε όλος ο δρόμος. Όμως το θέμα του παράνομου παρκαρίσματος έχει πάρει διαστάσεις τις τελευταίες μέρες και πρέπει όλοι να συμβάλουν θετικά για να μην φτάνουμε σε κλεισίματα δρόμων.

Σημειώνουμε πως κάθε βράδυ κλιμάκια της αστυνομίας – παρά τη δραματική υποστελέχωση – συνεχίζουν ελέγχους σε νυχτερινά κέντρα σε μια διαρκή προσπάθεια να μην γίνονται υπερβάσεις και να αποφύγει η Άνδρος τις δύσκολες καταστάσεις λόγω πανδημίας. Ένα στοίχημα που μέχρι στιγμής έχει κερδηθεί.

Τέλος, και στην αστυνόμευση των δρόμων γίνεται προσπάθεια - ιδίως σε κόμβους και στο λιμάνι - να γίνει ότι είναι  δυνατόν με τους νεαρούς εποχιακούς δόκιμους αστυνομικούς και τα δύο περιπολικά που διαθέτει η αστυνομική διεύθυνση Άνδρου.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»