Τρίτη μεταφορά από το λιμενικό! 37χρονος με covid-19!...

 

Φωτογραφία αρχείου από την πρώτη μεταφορά με το σκάφος του λιμενικού πριν τρεις μέρες.

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα το σκάφος του λιμενικού μεταφέρει εσπευσμένως άνδρας 37 χρονών με αυξημένη δύσπνοια, λόγω covid-19, στη Ραφήνα σήμερα το απόγευμα. Ο ασθενής είναι εμβολιασμένος. Οι μεταφορές - γιατί ρώτησε αναγνώστης μας - σας πληροφορούμε πως γίνονται με τα σκάφη του λιμενικού γιατί τα πλοία της γραμμής δεν δέχονται τους ασθενείς με κορονοϊό.

Οι εκτιμήσεις από το Κέντρο Υγείας μιλάνε πως θα είμαστε τυχεροί, από εδώ και πέρα, αν έχουμε μόνο μια μεταφορά την μέρα και έτσι θα μπορεί το λιμενικό που κάνει τα αδύνατα δυνατά να εξυπηρετήσει το νησί.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως μάθαμε πως υπάρχουν μόνο 4 άνδρες πλήρωμα που κάνουν τις καθημερινές διακομιδές και επιπλέον περιπολίες και εξόδους ανάγκης. Ρωτήσαμε στο γραφείο του Περιφερειακού Διευθυντή σήμερα γιατί υπάρχει αυτή η λειψανδρία και μάθαμε πως ο απερχόμενος λιμενάρχης Άνδρου δεν έχει ζητήσει ενίσχυση, όλο αυτό το δύσκολο διάστημα, αφήνοντας το νησί με μια ομάδα 4 ανδρών, οι οποίοι δεν προλαβαίνουν να βγουν από τα σκάφη. Ελπίζουμε η Περιφέρεια του λιμενικού να πάρει αυτή πρωτοβουλία για να βοηθήσει την Άνδρο, που μέρα με την μέρα κρέμεται από τα σκάφη της ακτοφυλακής.

 «ΕΝ ΑΝΔΡΩ»