Κι άλλη διακομιδή χτες τη νύχτα από το λιμενικό!!!

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της δημοσίευσης και το σκάφος του λιμενικού επιστρατεύθηκε και πάλι χτες βράδυ. 68χρονη από το Μπατσί μεταφέρθηκε με το σκάφος του λιμενικού μετά από καρδιακό επεισόδιο στη Ραφήνα. Το πλήρωμα του λιμενικού σκάφους για μια ακόμα φορά έκανε το καθήκον μεταφέροντας και δεύτερο ασθενή μέσα σε δύο βράδια. 

Το σκάφος παρέδωσε την ασθενή μετά τα μεσάνυχτα σε ασθενοφόρο στη Ραφήνα το οποίο την μετέφερε σε νοσοκομείο των Αθηνών. Ρωτήσαμε γιατρό για τη συχνότητα των καρδιακών επεισοδίων και μάς εξήγησε είναι συνάρτηση του τρόπου ζωής, φαγητού, άθλησης κλπ. Ρωτήσαμε και για τις αποφάσεις μεταφοράς και μάς εξήγησε πως αυτές λαμβάνονται από το Κέντρο Υγείας Άνδρου σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ. Αυτοί αποφασίζουν και ανάλογα με την σοβαρότητα και τα διαθέσιμα μέσα επιλέγουν τον τρόπο μεταφοράς που στη διάρκεια της νύχτας δεν είναι και πολλοί. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"   

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλό θα ήταν να κοιταξετε τα επίσημα στατιστικα που δείχνουν αυξηση θανατων +42% από περσι
Και φυσικά την Καλυμνο
Και να μην λετε ψεματα στον κόσμο

This comment was minimized by the moderator on the site

Φυσικά και έπρεπε να είναι εμβολισαμένες όλες οι ευπαθείς ομάδες άρα και οι καρδιοπαθείς στην Κάλυμνο και σε όλο τον κόσμο.
Λογικό λοιπόν οι αποθνήσκοντες καρδιοπαθείς να ήσαν τουλάχιστον στην πλειονότητα εμβολιασμένοι. Τώρα αν εννοείτε ότι λόγω του εμβολίου έπαθαν το μοιραίο καρδιακό επεισόδιο αυτό μου θυμίζει την γελοιότητα(που απαντήθηκε από επίσημους φορείς αλλά και ειδικούς καρδιολόγους) που εκτόξευσε καθηγητής(σου λέει του ΑΠΘ) ισχυριζόμενος ότι ο Χαρδαλιάς(νάναι καλά ο άνθρωπος) υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο 7(επτά) μήνες μετά τον εμβολιασμό του. Τόσοι άνθρωποι είχαν εμφανίσει καρδιακό επεισόδιο το χρονικό διάστημα αυτό, τον επώνυμο εμβολιασμένο περίμενε στην ''γωνία'' ο καθηγητής για να ειπή την ανοησία του εφόσον μόνο τότε θα εστίαζαν επάνω του τα ΜΜΕ. Η δημοσιότης γαρ αλλά και η ανθρώπινη βλακεία που δεν έχει όρια.
Το γεγονός ότι την περσινή χρονιά εμειώθησαν τα καταγεγραμμένα καρδιολογικά επεισόδια αυτό δεν σας κάνει εντύπωση;
Αν λόγω της άγνωστης επιδημίας αλλά και του ανθρωπίνου φόβου εμειώθησαν οι προσελεύσεις γενικώς στα νοσοκομεία και στα επείγοντα, αυτό σημαίνει ότι έπεσε ο δείκτης νοσηρότητος για κάποιες ασθένειες; Φυσικά και όχι, και δυστυχώς η πλημμελης αυτή παρακολούθηση των συγκεκριμένων καρδιοπαθών για το εν λόγω διάστημα αύξησε ίσως τους μετέπειτα θανάτους των καρδιολογικών(και όχι μόνο) ασθενών.
Μόνο καρδιοπαθείς εμβολιάστηκαν στην Κάλυμνο; Οι εμβολιασμένοι που απεβίωσαν ή απλώς προσεβλήθησαν από εγκεφαλικά, καρκίνο, αιματολογικά, γαστρεντερικά, πνευμονολογικά, νεφρολογικά κλπ νοσήματα, μη εξαιρουμένων και των θανασίμων τραυματισμών, σε όλους αυτούς δεν έφταιγε η προηγούμενη κακή φυσική κατάσταση, ή η κληρονομικότης, ή η υπέρταση, ή η υπερχοληστεριναιμία, ή η......κλπ, ή η απροσεξία εν τέλει ή/και το αλκοόλ στην οδήγηση, αλλά έφταιξε ο προηγηθείς εμβολιασμός για τον θάνατο τους..
Δυστυχώς αγαπητέ ΠΑΝΟ το κακό και ο πανικός που μένει όταν δημοσιεύετε τέτοιες αποσπασματικές ειδήσεις σε αναγνώστες που δεν έχουν την γνώση και την πείρα να τις επεξεργαστούν, είναι μεγάλο.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΩΝΣ/ΝΟΥ ΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΕΔΕΙΞΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΤΑ 322% ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 6ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2021 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΔΕΚΑΤΙΑΣ.
ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ...

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κατά σατανική σύμπτωση δεν έγινε καμία έρευνα για το επίπεδο της υγείας τους, τη διατροφή τους, τον τρόπο ζωής τους. Μόνη πληροφορία το εμβόλιο. Μήπως ξέρετε κάτι από τα παραπάνω; Όχι γιατί αυτά προϋποθέτουν σοβαρές έρευνες κι όχι μικρές στατιστικές αλχημείες...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro