Φοβερό τροχαίο με Ferrari στη Βούλα - Νεκρός ο αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων Κατερίνας Μονογυιού

Ότι απέμεινε από την Ferrari μετά το τρακάρισμα και την ανάφλεξη...

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, στην Βούλα. Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν  ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκρός είναι ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης ηλικίας 45 ετών ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά σήμερα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες  ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα να φύγει από την πορεία του και να ξεκινήσει μια τρελή πορεία . Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στη Ferrari ήταν και η σύντροφός του η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά την σφοδρή σύγκρουση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 45χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό αλλά δεν τα κατάφερε καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.  

Η σορός του 35χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κρίμα να χάνονται παλικάρια στους δρόμους κατά αυτό τον τρόπο. Τόσα νέα παιδιά έχουν χαθεί τελευταία με αυτά τα υπεραυτοκινητα. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει τις υποδομές,τους δρόμους ,την εκπαίδευση και την κουλτούρα για να κυκλοφορούν τέτοια οχήματα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελικά τι ηλικία είχε 45 ή 35?

ΑΠΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Γράφτηκαν και οι δύο ηλικίες στο πρώτο δημοσίευμα της πηγής. Μετά γράφτηκε μόνο το 45. Αυτά. Πήραμε τηλέφωνο και μάθαμε πως ο άνθρωπος είχε παλαιότερα κι8 άλλο ατύχημα με γρήγορο αμάξι στην Μύκονο. Αυτά.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro