ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ!

Δεμένα τα σκάφη του λιμενικού χτες και σήμερα και αδιέξοδο στις διακομιδές. Φωτογραφία αρχείου.

Από την Παρασκευή 14/1 είχαν στο Κέντρο Υγείας 2 ηλικιωμένους ανεμβολίαστους με κορονοϊό . Ένας από το Απροβάτου και μία απο Στενιές. Το Κέντρο Υγείας ζήτησε από το λιμενικό κάνει διακομιδή για Σύρο ή Ραφήνα. Ο καιρός όμως δεν ήταν κατάλληλος για διακομιδή δια θαλάσσης με το σκάφος του λιμενικού. 

Για τον λόγο επίσης δεν ήρθε επίσης σκάφος του λιμενικού από το Λαύριο ή την Ραφήνα. Το ΕΚΑΒ δεν έστειλε ελικόπτερο. Και τελικά οι δύο ηλικιωμένοι κατάφεραν και αναχώρησαν το Σάββατο 15/1 - προς το μεσημέρι - με ιδιωτικό τουριστικό σκάφος μεγάλου μεγέθους το οποίο ήρθε από την Τήνο και τους πήρε από το Μπατσί και τους πήγε Σύρο.

Πρόκειται για λάθη του πρωτοκόλλου στα πλοία που δεν έχει αλλάξει από την πρώτη περίοδο της πανδημίας και λέει ότι επιβεβαιωμένα κρούσματα δεν μπαίνουν στο πλοίο της γραμμής. Κι αυτό γιατί όλα τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό έχουν αναθεωρηθεί και έχουν γίνει πιο ελαστικά. Αυτό όμως δεν έχει αλλάξει. Μπορεί ο ασθενής-κρούσμα με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης να ταξιδέψει παραμένοντας στο γκαράζ με ασθενοφόρο ή ιδιωτικό ΙΧ μέχρι τη Ραφήνα. Ή, ακόμα να υπάρχει καμπίνα covid-19.

Όπως μας επισημαίνουν οι γνωρίζοντες από τα κρούσματα που υπάρχουν ή που θα προκύψουν μπορεί κάποια να χρειάζονται διακομιδή. Και οι κακοκαιρίες θα συνεχιστούν. Ας μην τα περιμένουν όλα από τα σκάφη του λιμενικού.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί όλοι οι εμπλεκόμενοι αρμόδιοι της υγείας για τις διακομιδές αδιαφόρησαν επί ένα χρόνο στην ύπαρξη του εξοπλισμένου ιατρικού ελικόπτερο της Ιντεραμέρικαν, που ήταν χορηγία της Ιντρακάτ για το νησί, αν και είχαν επισήμως ενημερωθεί; Φτάσαμε μέχρι να ατονήσει το πρόγραμμα και τώρα γίνονται συζητήσεις με την Ιντρακάτ για νέα χορηγία...

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλέ μου,(Marie's)ειμαι τόσα χρόνια ασφαλισμενη και πληρώνω ότι μου αναλογεί ωστε όταν κι αν χρειαστει,να μου προσφέρει τη νοσηλεία μου το κρατος!Γιατί τόσο μίσος για τους ανεμβολιαστους ομως;γιατί τόση κακία;επίσης φοβερά τα νεύρα σας...!Το καταλαβαίνει εύκολα κάποιος από τον τρόπο που γράφετε...από τις κυριότερες παρενεργειες του αγαπημένου σας εμβολιου είναι και τα νευρολογικά προβλήματα..με αγάπη και κατανόηση σας το αναφέρω..

This comment was minimized by the moderator on the site

Ανεμβολίαστοι, ανεγκέφαλοι , ψεκασμένοι…
Η ανοησία στο μεγαλείο της.
Άκουγαν τον Τράγκα , τώρα διαβάζουν Μακελειό.
Ανίκητη η βλακεία σε αυτόν το τόπο.
Το σφάλμα είναι της κυβέρνησης.
Όχι 100€,, 500! Θα πρέπει να βάλει το πρόστιμο.
Να τους τα παίρνει από τον μισθό ή την σύνταξη
Κάθε μήνα.

Διότι εγώ τριπλά εμβολιασμένος δεν γουστάρω να πληρώνω
τις ΜΕΘ και τις διακομιδές για τον κάθε ανεγκέφαλο, κομπλεξικό που δήθεν φοβάται μην πεθάνει από το εμβόλιο.
Οπότε οι αντιδραστικοί, κομπλεξικοί ανεμβολίαστοι
να πληρώνουν τα νοσήλια από την τσέπη τους.

Όχι άλλο κάρβουνο…

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς κύριο Γαυριωτη,σοβαρα μιλάτε θα έπρεπε να εμπιστευτούμε την πολιτεία και το κρατος;ποτέ νοιαστηκαν όλοι αυτοί για εμάς κύριε;πρώτη φορά συμβαίνει αυτή η διχόνοια για τι,για ένα εμβολιο,αυτό δεν σας κάνει τρομερή εντύπωση,γιατί θα πρέπει να εμβολιαστω με κάτι που μπορεί να με στείλει στον άλλο κόσμο πριν την ώρα μου;προτιμώ να νοσησω,ελεύθερος άνθρωπος είμαι κ ετσι θα παραμείνω δίχως να σκαναρομαι ως προϊόν..Αν εσάς σας αρέσει καλά κάνετε,ο καθένας κάνει τις επιλογές του..δικαίωμα στις ζωές των άλλων όμως δεν έχετε κανένα ,γι αυτό μην κρίνετε. .Οσο για τους εμβολιασμενους όπως αναφέρετε ότι το περνούν ελαφριά,εισαστε λάθος,αλλά από εκεί που ενημερώνεστε μόνο αυτά ακούτε και αυτά πιστεύετε..Χιλιάδες παρενεργειες,χιλιάδες θάνατοι εμβολιασμενων σε όλο τον κόσμο.. η αλήθεια θα λάμψει,να είστε σίγουρος γι αυτό!!Κοντοζυγωνει ..

This comment was minimized by the moderator on the site

Κε διαχειριστή πλάκα έχεις που αναφέρεις...
Όσο για το που έχουμε οδηγηθεί λόγω του κορονοιου, δεν ξέρω όταν περάσει όλο αυτό αν θα θέλω να ξαναμιλήσω σε γνωστούς μου, που έχουν αντιδράσει να πω σαν θιγμένες...
Όταν έχεις να κάνεις με κυβέρνηση που διχάζει τον λαό της και ηγέτη γεννημένο και σπουδαγμένο στις ΗΠΑ, τι να περιμένεις. Ναι πρόστιμο 100 ευρώ στους άνω των 60 ετών!!!
Και εσύ κε διαχειριστή στους "βολεμένους" του συστήματος ανήκεις...
Γεια σου και χαρά σου

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Γεια σου και χαρά σου κι εσένα. Δεν περίμενες φυσικά να δημοσιεύσουμε τις γελοιότητες για "γκόμενες" να μας πουν και σεξιστές οι φίλες σου που περιμένουν στη γωνία.
Μια πληροφορία ο σημερινός πρωθυπουργός γεννήθηκε και εκλέχτηκε με εκλογές στην Ελλάδα. Τις εκλογές έκανε ο προηγούμενος πρωθυπουργός που γεννήθηκε και εκλέχτηκε στην Ελλάδα. Το που σπούδασε ο καθένας είναι και θέμα προσπάθειας. Εμείς για παράδειγμα είχαμε πατέρα θερμαστή, αλλά σπουδάσαμε και στην Ελλάδα και στην Αγγλία και στην Αμερική. Υπάρχουν και υποτροφίες αλλά δεν είναι για μπουμπούνες που δεν ξέρουν πόσες μοίρες έχει ο κύκλος.
Είμαστε βολεμένοι όπως λέτε μετά από 22 χρόνια σπουδές σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης (και διδακτορικό) σε τρεις χώρες και μετά 7 χρόνια διδασκαλία στα ΑΕΙ Ελλάδας, Κύπρου, Αμερικής. Και μετά από πλήθος συνέδρια σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα. Και 6 βιβλία στον τομέα μας και 4 για την ιστορία της Άνδρου.
Αυτά γιατί νομίζεις πως κάτι λες ανόητε υβριστή...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.
ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑI Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ;
ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ...
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΟΜΩΣ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητέ άγνωστε σχολιαστή , κανείς δεν είπε να πεθάνουν αβοήθητοι. Όμως οταν το κράτος και η πολιτεία σου παρέχει εδώ και ένα χρόνο τη λύση με το εμβόλιο έτσι ώστε όταν θα κολλήσεις κορονοιο να την περνάς ελαφρυά και χωρίς να επιβαρύνεις ένα ολόκληρο μηχανισμό, τότε δεν υπάρχει δικαιολογία του στυλ " και οι ανεμβολίαστοι πληρώνουν φόρους " και άλλες σάχλες. Επιτέλους δείτε το πρόβλημα και σταματήστε να κάνετε τους αρνητές ,επαναστάτες και δε ξερω εγώ τι άλλο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το ότι δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους αφήσουν να πεθάνουν αβοήθητοι. Επίσης είναι Έλληνες φορολογούμενοι και πληρώνουν το κράτος για το αυτονόητο να έχουν περίθαλψη όταν χρειαστεί. Αν είναι έτσι όλοι οι ανεμβολιαστοι να μην πληρώνουν τίποτα στο κράτος αφού θέλουν να βάλουν στο περιθώριο αυτούς τους ανθρώπους. Έχουμε χάσει την ανθρωπια μας με αυτή την πανδημία. Και επικρατεί μίσος μεταξύ των συνανθρώπων.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού γίνεται και επισήμως πιστοποιητικό κυκλοφορίας. Όλοι όσοι δεν έχουν κάνει 3η δόση μπαίνουν στην κατηγορία μιαρός ανεμβολίαστος του οξαποδώ, γίνονται δηλαδή ένα με αυτούς που έβριζαν, και ξεκινούν να πληρώνουν τον κεφαλικό φόρο των τεστ, ενώ μπαίνουν σε κατ'οίκον περιορισμό μέχρι να καταλάβει ο Πατισάχ ότι δεν είναι Μωϋσής ,αλλά απλά ηλίθιος, δηλαδή ποτέ.
Όσοι θέλουν να συνεχίσουν να κυκλοφορούν, όχι κανονικά, μην παίρνουν αέρα, απλά περισσότερο από τους άλλους, να πάνε να κάνουν το τρίτο εμβόλιο, που είναι πολύ αποτελεσματικό στο να κολλάς κορονοϊό ως φαίνεται. Δεν το λέω εγώ. Οι μελέτες και η πραγματικότητα το λέει. Αλλά και οι προηγουμενες δόσεις κάνουν δουλίτσα από ότι βλέπω και όλο και κάτι τσιμπάς γύρω γύρω σε ίωση.
Το πιστοποιητικό λήγει στους 7 μήνες στην Ελλάδα, αλλά για τις άλλες χώρες δεν λήγει. Το πιστοποιητικό νόσησης λήγει στο 3μηνο γιατί έτσι τους ξημέρωσε, αλλά στις άλλες χώρες λήγει από 6-12 μήνες.
Οπότε όπως καταλαβαίνετε εμείς εδώ αφενός γράφουμε καινούρια κεφάλαια στην ιατρική επιστήμη, αφετέρου φτιάξαμε ένα πολύ ωραίο πιστοποιητικό κυκλοφορίας, όπου για να κυκλοφορήσεις, να δουλέψεις, να πας για καφέ, ένα σινεμά, στα μαγαζιά, πρέπει να είσαι πιστοποιημένος. Φοβερά μπροστά προχωράει ο κόσμος, δεν λέω.
Άντε να μας δώσουν σύντομα και έναν αριθμό κυκλοφορίας και να περνάμε και ΚΤΕΟ κάθε δύο χρόνια. Να ξέρουμε τέλος πάντων ΤΙ κυκλοφορεί γύρω μας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μετα απο 1 χρόνο με χιλιάδες εμβολιασμους συμπατριωτών μας απο τους οποίους κανείς δεν έπαθε τίποτα το να συνεχίζουν να υπάρχουν αρνητές και ανεμβολίαστοι είναι εντελώς χαζό. Κάντε το εμβόλιο έστω και αργά.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ,Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ;

Περισσότερα