ΑΝΔΡΟΣ: Κλιμάκιο του στρατού ήρθε με ελικόπτερο και εξουδετέρωσε χειροβομβίδα!!!

Το παραπάνω στρατιωτικό ελικόπτερο (τύπου Agusta – Bell) προσγειώθηκε την Δευτέρα ώρα 9:00 στο ελικοδρόμιο της Χώρας Άνδρου με τρεις πυροτεχνουργούς του στρατού, οι οποίοι έφτασαν στην Άνδρο μετά από ειδοποίηση για ανεύρεση χειροβομβίδας του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου σε χωράφι στην περιοχή της Αγίας.

Οι πυροτεχνουργοί της υπηρεσίας εξουδετέρωσης ναρκών παραλήφθηκαν με άκρα μυστικότητα από την αστυνομία από το ελικοδρόμιο και μετέβησαν στον χώρο που βρέθηκε η χειροβομβίδα. Την εξουδετέρωσαν και γύρω στις 12:30 το μεσημέρι επέστρεψαν στο ελικόπτερο και αναχώρησαν για την βάση τους. 

Φαίνεται πως ακόμα υπάρχουν στην Άνδρο διάσπαρτα απομεινάρια από πυρομαχικά του πολέμου και μπορεί να γίνουν επικίνδυνα αν κάποιοι δεν ξέρουν και δεν ειδοποιήσουν τις αρμόδιες αρχές. Ευτυχώς στην περίπτωση που αναφέρουμε ο κάτοικος αντιλήφθηκε το επικίνδυνο αντικείμενο και ειδοποίησε την αστυνομία. Και η αστυνομία με τη σειρά της ειδοποίησε την αρμόδια στρατιωτική αρχή, που έσπευσε και εξουδετέρωσε την χειροβομβίδα.     

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"