ΑΝΔΡΟΣ: Χιόνισε μέχρι την θάλασσα!!! Άρχισαν οι διανοίξεις δρόμων...

Χιόνισε μέχρι την θάλασσα. Έτσι ξύπνησε η Άνδρος στις 8 το πρωί όταν μπόρεσαν και είδαν το νησί μέσα από ένα διάλλειμα του χιονιού οι κάτοικοι της Χώρας την πόλη και την περιοχή του Νειμποριού. Από το πρωί είναι στους δρόμους η πυροσβεστική και κάνει έλεγχο. Οι δρόμοι έχουν αποκλειστεί στα Απροβάτου (20-25 πόντους ύψος) και διανοίγονται από μηχάνημα που ξεκίνησε από το Γαύριο προς Σταυροπέδα ακολουθούμενο από όχημα του ΣΕΔΑ με τον δήμαρχο μέσα.   

Μια ακόμα φωτογραφία που το χιόνι έφτασε στην θάλασσα. Είναι μια ακόμα χιονιά μετά την προηγούμενη πριν δύο χρόνια. Έχει προβλεφθεί η πυροσβεστική να φτάσει στο λιμάνι και να βοηθήσει επιβάτες και ΙΧ που θα κατέβουν στην Άνδρο με μηχάνημα μπροστά να διανοίγει δρόμο να τους πάει στους προορισμούς τους.

¨Ήδη από χτες η Άνδρος είναι σε πανελλήνια κάλυψη με τον Σκάι να είναι παρών στο νησί. Χτες βράδυ το συνεργείο του βγήκε σε απευθείας σύνδεση από τον Αμόλοχο με τον δήμαρχο να μιλά και να εξηγεί την κατάσταση. Η παραπάνω φωτογραφία από το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι με τον δήμαρχο στο αυτοκίνητο με το μαχαίρι του ΣΕΔΑ στην Βουρκωτή. Σήμερα το πρωί είχε σύνδεση με Άνδρο το OPEN στην οποία μίλησε ο δήμαρχος περιγράφοντας την πυκνή χιονόπτωση της νύχτας και τις διανοίξεις δρόμων που έχουν ήδη ξεκινήσει σε όλο το νησί...  

Από το πρωί ο ΣΕΔΑ και τα συνεργεία του Δήμου διανοίγουν δρόμους. Εδώ το συνεργείο του Δήμου στην Καπαριά ακολουθούμενο από τον ΣΕΔΑ διανοίγει τον κεντρικό δρόμο Όρμου - Σταυροπέδας. Άλλο συνεργείο του Δήμου έχει ήδη προχωρήσει την διάνοιξη του περιφερειακού δρόμου της Μεσαριάς.

 Παντού χιόνι κι αν δεν περάσει το μηχάνημα πολύ δύσκολα κινείται αυτοκίνητο ακόμα και 4χ4. Οι κάτοικοι παρακαλούνται από τους αρμόδιους του Δήμου και της πυροσβεστικής να περιορίσουν τις μετακινήσεις και πριν ξεκινήσουν να; παίρνουν τηλέφωνο στο πυροσβεστικό κλιμάκιο και στα τηλέφωνα ανάγκης του Δήμου και της αστυνομίας.

Λίγο νωρίτερα η Χώρα από το Υψηλού σε ώρα χιονόπτωσης. Όχι τόσο πυκνής έτσι μπορούν και φαίνονται μέσα από την λευκή κουρτίνα του χιονιού αμυδρά τα φώτα της Χώρας. 

Την ίδια στιγμή στο Υψηλού το χιόνι έχει ξεπεράσει σε πολλά σημεία τους 20-30 πόντιους!!!

 Το ίδιο και στην Καπαριά...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet