Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση της Βουρκωτής

Αρκτικό τοπίο στα όρια της Βουρκωτής σήμερα το μεσημέρι.

Μέσα σε πολικές συνθήκες τα μηχανήματα του Δήμου Άνδρου και κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Στεφάνου διάνοιξαν τον δρόμο προς Βουρκωτή όπου το ύψος του χιονιού έφτανε τα δύο μέτρα!!! Σε ορισμένα σημεία ο αέρας είχε στοιβάξει όγκο χιονιού που έφτασε στα 4 μέτρα!!! Ταυτοχρόνως η χιονοθύελλα με άνεμο 8-9 μποφόρ συνέχιζε καθώς ο αέρας έπαιρνε το χιόνι από την μια βόρεια πλαγιά και το μετέφερε στη νότια.

Και για όποιον αμφιβάλει δύο φωτογραφίες όπου το χιόνι στον δρόμο είναι από 1,60 μέχρι 2 μέτρα!!!

Η χιονοθύελλα μέσα στην οποία επιχειρούσε ο Ζάννες

Μέσα σε αυτές τις πολικές συνθήκες κατάφεραν οι πραγματικά γενναίοι οδηγοί των μηχανημάτων, οι άνθρωποι του ΔΕΔΔΗΕ και ο Νίκος Στεφάνου να φτάσουν στο σημείο της Βλάβης του δικτύου και να την επισκευάσουν και από σήμερα το απόγευμα αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στις περιοχές Κατακαλαίων, Αγίου Νικολάου και Βουρκωτής. 

Η επιστροφή μετά το τέλος της πολύωρης κι επικίνδυνης επιχείρησης. 

Οι φωτογραφίες και το βίντεο του Νίκου Στεφάνου μιλάνε από μόνα τους για τις συνθήκες που αντιμετώπισαν οι άνθρωποι αυτοί στο τελευταίο μέρος της Άνδρου που είχε πρόβλημα και το έλυσαν. Ποτέ πριν δεν είχε γίνει τέτοια συνδυασμένη και δύσκολη επιχείρηση αποκατάστασης προβλήματος είπε ο αρμόδιος σύμβουλος της περιοχής Νίκος Στεφάνου.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet