Ο "ΣΚΑΪ-TV" ΚΑΙ ΤΟ "ΕΝ ΑΝΔΡΩ" ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Κυριακή στις 12 το μεσημέρι η τηλεοπτική εκπομπή "Σαββατοκύριακο Παρέα" του Δημήτρη Καμπουράκη και της Λένας Φλυτζάνη φιλοξένησε τον διαχειριστή του ΕΝ ΑΝΔΡΩ Διαμαντή Μπασαντή σε έναν πρώτο απολογισμό της τουριστικής κίνησης και μια πρώτη προβολή του νησιού ενόψει της νέας σεζόν.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το άνοιγμα της Άνδρου μετά τον κορονοϊό με αρχική αναφορά στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς στο νησί που είχε ήλιο, αλλά και αέρα. Και μετά έναν πρώτο απολογισμό για το πρώτο Πάσχα μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού. Αναφέρθηκαν τα συγκριτικά στοιχεία των αφίξεων και του είδους του τουρισμού που στοχεύει το νησί κυρίως από την Αττική λόγω της εγγύτητας και της τακτικής και συνεχούς καθημερινής συγκοινωνίας. Και ειπώθηκαν οι προβλέψεις των ανθρώπων για το καλοκαίρι. 

Η όλη τηλεοπτική παρουσίαση την οποία παρουσιάζουμε εδώ απόσπασμα έγινε μετά από πρωτοβουλία της μεγάλης τηλεθέασης ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ με τον διαχειριστή του ΕΝ ΑΝΔΡΩ. Ήταν μια πρώτη παρουσίαση της Άνδρου με ζωντανή σύνδεση μέσω SKYP, με θέα από ψηλά της ηλιόλουστης Χώρας της Άνδρου. Και παρά τις σχετικά δυνατές ριπές του αέρα δόθηκε όπως είπαμε το μέχρι τώρα περίγραμμα της τουριστικής πορείας και τις προοπτικές του νησιού για το επερχόμενο καλοκαίρι. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"