ΜΠΑΤΣΙ: Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του τοιχίου στην παραλία...

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή της προβλήτας στο Μπατσί, την οποία είχε σαρώσει τον χειμώνα ο νοτιάς. Είναι ένα από τα έργα της μελέτης των 800.000 ευρώ του Δήμου Άνδρου, στην οποία έχουν ενσωματωθεί χρήματα (ΣΑΤΑ) από έργα σε οικισμούς σε όλο το νησί. Με την ενοποίηση όλων των έργων για τα χωριά και τους οικισμούς της Άνδρου επιτεύχθηκαν καλύτεροι όροι και οργάνωση όλων των επί μέρους έργων.

Την εργολαβία πήρε αρχικά εργολάβος που με τα προβλήματα που υπάρχουν αποχώρησε. Υπήρξε έτσι σχετική καθυστέρηση. Την εργολαβία ανέλαβε στη συνέχεια η εταιρεία Βαλμάς, που ολοκλήρωσε το τοιχίο με γρήγορους ρυθμούς. Έτσι πριν ξεκινήσει η σεζόν και υπάρξουν προβλήματα το τοιχίο είναι έτοιμο.

Η παλαιά κατασκευή με παλαιότερες προδιαγραφές δεν άντεξε σε δύο σημεία μέχρι σήμερα το χειμέριο κύμα του νοτιά. Με την σημερινή ολοκλήρωση της ανακατασκευής σταθεροποιήθηκε σχεδόν το σύνολο του παραλιακού δρόμου στο Μπατσί έναντι του νοτιά. Οι επόμενες εργολαβίες της μελέτης αφορούν έργα σε Κόρθι, Γαύριο, Χώρα. Σύμφωνα με τους επιβλέποντες των έργων αναμένεται να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet