Εντυπωσιακές προετοιμασίες και παρουσίαση από την Μενεγάκη της πανανδριακής χριστουγεννιάτικης γιορτής στο Γαύριο.

Έφτασαν μέχρι και τάρανδοι στο Γαύριο!!!

Με εντυπωσιακό ρυθμό συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την πανανδριακή γιορτή στο Γαύριο στις 2 Δεκεμβρίου ημέρα Παρασκευή, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εορτών σε όλη την Άνδρο. Οι διοργανωτές, ο Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας, ο Δήμος Άνδρου και συνδιοργανωτής ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Γαυρίου έχουν ριχτεί για τα καλά στη δουλειά.

Επεκτείνεται η σκηνή της γιορτής μέχρι την προβλήτα μπροστά στο supermarket Βασιλόπουλος.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν επίσης μαθητές από όλα τα σχολεία της Άνδρου και πολλοί εθελοντές από το Γαύριο και όλη την Άνδρο. Απόδειξη του εύρους των συμμετοχών είναι πως την γιορτή θα παρουσιάσει η γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, που έχει έδρα της τα Άχλα.

Για την γιορτή του Γαυρίου και για τις χριστουγεννιάτικες εορτές ο Δήμος Άνδρου εξασφάλισε με χορηγία ένα φορτηγό χριστουγεννιάτικα στολίδια για όλη την Άνδρο. Τελικά πρέπει να παραδεχτούμε πως λεφτά βρίσκονται αν έχεις ιδέες κι αν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει πέρα από τα συνηθισμένα. Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια του Γαυρίου που παρουσιάζουμε σήμερα είναι εντυπωσιακά και αυτά που πρόκειται να παρουσιαστούν (μέχρι και βίντεο με λέιζερ στο βουνό του Χάρακα θα υπάρχει) στην διάρκεια της μεγάλης βραδινής εορτής στις 2 Δεκεμβρίου είναι εντυπωσιακότερα.

 

Ο Στάθης Κωστόπουλος, επικεφαλής του Χορευτικού Ομίλου Υδρούσας, θα είναι μαζί με την Ελένη Μενεγάκη παρουσιαστής της γιορτής. 

Οι χιλιάδες ανδριώτες από όλο το νησί που αναμένεται να προσέλθουν (όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια) θα εκπλαγούν από το εύρος της σκηνής που εφέτος ξεκινά από το καραβάκι του Γαυρίου και θα φτάσει μέχρι και την προβλήτα απέναντι από το Supermarket του Βασιλόπουλου όπου στήνονται οι τάρανδοι και ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος με το άστρο των Χριστουγέννων για τα παιδιά της Άνδρου.

Λόγω του αναμενόμενου πλήθους επισκεπτών από όλη την Άνδρο, αλλά και λόγω του εύρους της σκηνής της γιορτής, ο Δήμος Άνδρου εξέδωσε ανακοίνωση απαγόρευσης στάθμευσης την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στην παραλία του Γαυρίου:

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet