ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Η γιορτή του λεμονι...
Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ AΝΔΡΟΥ  Την Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023, το πρωί, τα λεμόνια της Άνδρου και όλες οι υπέροχες γεύσεις του νησιού θα βρίσκονται στα Πευκάκια Χώρας Άνδρου. Το πρόγραμμα "Andros local deli" , μετά την περσινή "γιορτή τοπικών προϊόντων", συνεχίζει ν’ αναδεικνύει όλες τις αυθεντικές γεύσεις της Άνδρου και να τιμά την καθοριστική συμβολή των τοπικών παραγωγών στην διατήρηση της παράδοσης και της ανώτερης ποιότητας. Η παρουσία κάθε μικρού και μεγάλου παραγωγού του νησιού στη γιορτή είναι απαραίτητη, ώστε ν’ αποτυπωθούν με κάθε λεπτομέρεια όλα τα στάδια, που οδηγούν σε αυτές τις εκλεκτές γεύσεις. 
Προσεχώς πολύ γρήγορο ίντερνετ...
  Το προσεχώς του τίτλου μας είναι πολύ σχετικό μιας και οι διαδικασίες ξεκίνησαν το 2019, αλλά πάνε πολύ αργά μέχρι σήμερα. Στο έργο αναφέρεται - σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναυτεμπορικής - και η Άνδρος, καθώς και τα γύρω νησιά. Η σύμβαση ανάθεσης του έργου - για το Ultra- Fast Broadband (UFBB) - στον ΟΤΕ θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Η Άνδρος στο αμερικάνικο δίκτυ...
  Το αμερικάνικο καλωδιακό δίκτυο CNBC είναι ο αναγνωρισμένος παγκόσμιος ηγέτης στα επιχειρηματικά νέα και παρέχει κάλυψη χρηματοοικονομικής αγοράς σε πραγματικό χρόνο και επιχειρηματικό περιεχόμενο που διαβάζεται ή βλέπεται από περισσότερα από 355 εκατομμύρια άτομα το μήνα σε όλες τις πλατφόρμες. Εκπέμπει στη Βόρεια Αμερική (καθημερινές από 5:00 π.μ. - 7:00 μ.μ. ET). Η ειδησεογραφία του παράγεται στα κεντρικά γραφεία του CNBC στην Αμερική και περιλαμβάνει ειδήσεις και αναφορές από όλο τον κόσμο.
Εταιρεία γάμων εστιάζει στην Ά...
Αγγλικός γάμος αλα ελληνικά στο Φελλό...  (Λάβαμε και δημοσιεύουμε γράμμα ανδριώτισας που αναφέρεται σε εταιρεία γάμων που επιχειρεί διείσδυση στην Άνδρο - Εν Άνδρω)
Νότιο Αιγαίο: Αρχιπέλαγος κλιν...
Του Γιώργου Λιάλιου ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Η ανάλυση των στοιχείων δείχνει τη δυσαναλογία μεταξύ των κατοίκων και του φόρτου επισκεπτών σε πολλά νησιά - Φωτ. Shutterstock Πόσο βιώσιμος είναι ο τουρισμός στη νησιωτική Ελλάδα, όταν ο αριθμός των τουριστικών κλινών φθάνει να είναι από ίσος έως και τρεις ή τέσσερις φορές μεγαλύτερος από τον αριθμό των μονίμων κατοίκων; Το πρόβλημα πλέον δεν αφορά μόνο τα «πολύ» τουριστικά νησιά, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη, αλλά δείχνει να εστιάζεται στις Κυκλάδες, συμπεριλαμβάνοντας και ορισμένα μικρά νησιά που θεωρούνταν «εναλλακτικοί προορισμοί» και στους οποίους το πρόβλημα είναι το ίδιο εκρηκτικό. Κι όλα αυτά, χωρίς να συνυπολογιστούν οι βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Αirbnb, με τις καταχωρίσεις να είναι σε πολλά νησιά από εκατοντάδες έως αρκετές χιλιάδες.
Η Άνδρος στην τηλεόραση της Ρο...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Η Άνδρος «πρωταγωνιστεί» στη Ρουμάνικη τηλεόραση!
Άφιξη του Golden Princess στον...
Σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στις 10 το πρωί αφίχθηκε το ταχύπλοο Golden Princess στο ντοκ που θα έδενε στον Πειραιά. Το νέο απόκτημα των αδελφών Στεφάνου περίμεναν αρκετοί άνθρωποι του γραφείου της Golden Star και ο πλοιοκτήτης Γιώργος Στεφάνου. Το κομψό και μεγάλο σκάφος μπήκε αργά-αργά υπό την καθοδήγηση του πιλότου και πλησίασε την προβλήτα όπου θα έδενε. Ανάμεσα στους αναμένοντες και το Εν Άνδρω.
Ολοένα και περισσότερες επιχει...
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΜΠΑΡ) ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ Η έρευνα και η αποτύπωση της πορείας των ανδριώτικων επιχειρήσεων (εστιατόρια - μπαρ) στο Ίνσταγκραμ και στο Φέισμπουκ ξεκίνησε από μια φράση της Έλενας Ζαχαριουδάκη στο εστιατόριο Λιθοδομή στο Κόρθι: "πάμε πολύ καλά στα social media. Ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι του 2022 και βλέπουμε διαρκώς μεγαλύτερη ανταπόκριση τόσο στο Φέισμπουκ όσο και στο Ίνσταγκραμ. Δεν είναι ακόμα τα μεγάλα νούμερα ακολούθων όσο το ότι είμαστε εκεί και μας βλέπουν. Και αρκετοί επισκέπτες - ιδίως οι νεώτεροι - μας βρίσκουν από εκεί".   
Προορισμός ομαδικού τουρισμού ...
Φίλοι του Εν Άνδρω, Βρήκα μια διαφήμιση ομαδικού τουρισμού για την Άνδρο του ταξιδιωτικού γραφείου Cosmorama Travel σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και αναφέρεται στο ξενοδοχείο Περράκη και σε τριήμερες επισκέψεις γκρουπ στο νησί όλων συμπεριλαμβανομένων. Επειδή είναι η πρώτη του είδους που βλέπω σας την στέλνω. Όπως φαίνεται μετά από τόσα γκρουπ ομαδικού τουρισμού σε διάφορα μέρη της Ελλάδας από τα ταξιδιωτικά γραφεία και σε συνεργασία με ξενοδοχεία στο νησί ήρθε και η σειρά της Άνδρου. Αξίζει τον κόπο να γράψετε κάτι. Δ.Σ. Γαύριο