Από Δευτέρα το "Andros" ξεκινά για ...Άνδρο!

 

To "Άνδρος" αναχωρεί από Γαύριο στην επίσκεψη γνωριμιας που έκανε το καλοκαίρι

Το Fast Ferries "Andros" ξεκινά στην γραμμή μας από Δευτέρα 7/9/2015 στις 07.25'.  Όπως είχαμε αναγγείλει το ¨΄Ανδρος" ξεκινά πλέον τα τακτικά φθινοπωρινά δρομολόγια του αντικαθιστώντας το Αικατερίνη της εταιρείας Παναγιωτάκη στην γραμμή Άνδρος-Τήνος-Μύκονος. Και να θέλαμε να το ξεχάσουμε μας το θύμισε την Τετάρτη το βράδυ ο ανδριώτης καπετάνιος του Γιώργος Κολίτσας από το Απροβάτου που μας είδε να βολτάρουμε στο λιμάνι της Ραφήνας!

Από τους νέους καπετάνιους ο Γιώργος Κολίτσας από το Απροβάτου στο"Άνδρος". Εδώ στην γέφυρα από την επίσκεψη γνωριμίας το καλοκαίρι με τον λιμενάρχη Άνδρου και τον επικεφαλής της πυροσβεστικής Άνδρου.

Η συνάντηση ξαφνική. Περπατούσαμε στο λιμάνι όταν μια φωνή μας έκανε να γυρίσουμε. Ήταν ο καπετάν-Γιώργη πάνω σε ένα μηχανάκι. Χαιρετούρες και τα λοιπά και μετά η υπενθύμιση: μην ξεχάσεις ξεκινάω την Δευτέρα για Άνδρο και μετά Τήνο-Μύκονο! Που να ξεχάσει κανείς τέτοιο ...βραδινό δελτίο τύπου; Αυτοπροσώπως ο καπετάνιος στο λιμάνι της Ραφήνας! Πεταγόταν για λίγες ώρες στο σπίτι πριν το πρωινό δρομολόγιο. 

To "Andros" φορτώνει πετρέλαιο για το πρωινό δρομολόγιο στο λιμάνι της Ραφήνας 

Χαρούμενος ο καπετάν-Γιώργος μας προσκάλεσε για καφέ και πριν φύγει μας είπε: ξέρεις τι είναι να είσαι ανδριώτης και να αναγγέλεις στον ασύρματο: το "Άνδρος" σε 20 λεπτά είβαι στο λιμάνι του Γαυρίου; Χαρήκαμε μαζί του του ευχηθήκαμε καλά ταξίδια του υποσχεθήκαμε πως θα το αναγγείλουμε και ...σας το αναγγέλουμε: από Δευτέρα το "Άνδρος" σαλπάρει καθημερινά για ...Άνδρο!