Η Άνδρος ενωμένη απαντά στην κρίση: 60 επιχειρήσεις στο πρόγραμμα 2+2 διανυκτερεύσεις

 

Στο πρόγραμμμα που τρέχουν αυτή τη στιγμή  απο κοινού το Επαρχείο και ο Δήμος Άνδρου για τις 2+2 διανυκετρεύσεις σε όλο το νησί (θα διαρκέσει από 10 Σεπτεμβρίου μέχρι 10 Οκτωβρίου)μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 52 επιχιερήσεις καταλυμάτων (ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια) κυρίως από το Μπατσί και την Χώρα. Επίσης 7 επιχειρήσεις εστίασης προσφέρουν εκπτώσεις στο φαγητό, δυο beach bar (Kaliva, Αγιος Πέτρος και Χρυσή Άμμος) προσφέρουν δωρεάν ξαπλώστρες, ενώ το Trekking Andros προσφέρει δωρεάν πεζοπορική εκδρομή σε 10 επισκέπτες.

Το πρόγραμμα, όπως έχουμε εξηγήσει σε προηγούμενο δημοσιεύμα αναφέρεται σε όσους θέλουν να επισκεφθούν το νησί από 10/9 μέχρι 10/10 και θα τύχουν για δύο μέρες διανυκτέρευση 2 επιπλάον δωρεάν. Το πρόγραμμα διαφημίζεται από τις μεγαλύτερες σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδες Huffington Post.gr, News 247.gr, athinorama.gr, oneman.gr, sport24.gr, superbasket.gr, ο καιρός σήμερα, iciao.gr, contra.gr. Ακόμα στην Άνδρο, προκειμένου να τραβήξει πλάνα και να πάρει συνεντεύξεις (στο πλαίσιο της προβολής της ενέργειας) βρέθηκε συνεργείο του ΑΝΤΕΝΝΑ, το οποίο παρέμεινε στο νησί Τρίτη και Τετάρτη πρωί.

Στα socialmedia (facebook, twitter) την ενέργεια έχουν ήδη δει, κοινοποιήσει, σχολιάσει κλπ περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι. Πολύ περισσότεροι από αυτούς που είχαν δει την προώθηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Αυγούστου.

«εν Άνδρω»