Άλλαξε ο κεντρικός πράκτορας του Θεολόγος στην Άνδρο

Περιχαρής ο Πέτρος χτες το απόγευμα αναρτά την σημαία της Fast Ferries μπροστά στο πρακτορείο του.

Νέος πράκτορας του πλοίου Θεολόγος, που ξεκινά πάλι τα φετινά δρομολόγια του, είναι ο Πέτρος Κολoβέντζος. Ο μέχρι χτες πράκτορας του Γιώργος Μπατής αναλαμβάνει το νέο SuperFerryπου αναμένεται γύρω στον Ιούνιο. Όπως έχουμε γράψει ώρα αναχώρησης του νέου SuperFerry ζητήθηκε 17:10. Το υπουργείο μάλλον θα δώσει 14:30. Όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή μπορεί να γίνει και 17:00. Είναι προφανές πως εντείνεται ο ανταγωνισμός των πλοίων τις απογευματινές ώρες. Και αυτό φέρνει αλλαγές.

Αναλυτικά, μετά από τις εξελίξεις με το νέο SuperFerry η FastFerries έλαβε νέες αποφάσεις. Αρχικά είχε μια φιλική συζήτηση με, τον επί εννέα χρόνια κεντρικό πράκτορα της στο Γαύριο, τον πολύπειρο Γιώργο Μπατή, που θα αναλάβει και το νέο SuperFerry. Στη συνέχεια ανάθεσε την κεντρική πρακτόρευση του Θεολόγος, της "ναυαρχίδας" της Fast Ferries, στην Άνδρο στον Πέτρο Κολοβέτζο, πρώην κεντρικό πράκτορα του Πηνελόπη, ο οποίος μετά την αποχώρηση του πλοίου δεν πρακτόρευε κανένα πλοίο.

Τα καλά νέα τα έμαθε ο Πέτρος στις 12:00 της Τρίτης 10/2, μετά από ένα τηλεφώνημα από τα γραφεία της Fast Ferries στον Πειραιά. Να σημειώσουμε πως η πρακτόρευση των πλοίων της γραμμής μας στα άλλα λιμάνια, εκτός του Γαυρίου, δεν αλλάζει.

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet