Πιο φτηνά επί πενθήμερο το ταξίδι την Καθαρά Δευτέρα!!! Δικαίωση του Εν Άνδρω…

 

Αντιλαμβανόμενη την γενικότερη οικονομική κατάσταση, αλλά και το λαϊκό αίσθημα, η εταιρεία FAST FERRIES έκανε την υπέρβαση δείχνοντας συνάμα και ενδιαφέρον προς τα νησιά που εξυπηρετεί. Έτσι από την Πέμπτη 23/2/17 μέχρι την Τετάρτη 1/3/17 προσφέρει έκπτωση 50% στα ατομικά εισιτήρια και τα εισιτήρια των αυτοκινήτων της επιστροφής για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο!!!

Η προσφορά ισχύει τόσο για τους επισκέπτες που θα μετακινηθούν προς τα νησιά, όσο και για τους νησιώτες που θα μετακινηθούν προς Ραφήνα. Με τον τρόπο αυτό η FAST FERRIES παρέχει ένα κίνητρο προς το επιβατηγό κοινό που θέλει να μετακινηθεί για τις μέρες της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας.

Το Εν Άνδρω αισθάνεται δικαιωμένο γιατί πρώτο και εγκαίρως ανακίνησε το θέμα κάνοντας μια σοβαρή πρόταση, η οποία λήφθηκε υπόψη από τη διοίκηση της εταιρείας. Eκφράζουμε ως site τις ευχαριστίες προς την FAST FERRIES, που έδειξε κοινωνική ευαισθησία και ανταποκρίθηκε στην προτροπή μας. Το site θα συνεχίσει να παρεμβαίνει προβάλλοντας τα δίκαια αιτήματα των αναγνωστών του.

«Εν Άνδρω»