Σεμινάρια για τους επαγγελματίες του τουρισμού

 

(Ο τουρισμός αποτελεί έναν κλάδο αιχμής που όμως δεν έχει αποκτήσει την επαγγελματική διάσταση στο βαθμό που πρέπει στην Άνδρο. Για τον λόγο αυτό τα σεμινάρια που κάνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επαρχείο είναι μια προσπάθεια οργάνωσης και συνέργειας όλων όσων ασχολούνται με τον τουρισμό και δραστηριότητες συναφείς με αυτόν. Το θέμα όμως δεν είναι τα σεμινάρια που γίνονται, αλλά κατά πόσο οι επαγγελματίες θα ανταποκριθούν σε αυτά. Και κατά πόσο θα υπάρξουν οι συνέργειες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το στοίχημα για όλους είναι ανοικτό. Μένει να δούμε αν μπορεί να κερδηθεί - Εν Άνδρω).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου & η Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς πραγματοποιούν εκπαιδευτικά σεμινάρια για Την Ποιοτική Εξυπηρέτηση των Επισκεπτών της Άνδρου. Τα σεμινάρια με τίτλο “Η νοοτροπία μας καθορίζει το μέλλον μας”, θα πραγματοποιήσει ο κ. Καλογεράκης, εκπαιδευτής στελεχών επιχειρήσεων στις 13,14 και 15 Μαρτίου 2017.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αντικείμενο των Σεμιναρίων είναι η σύγχρονη επαγγελματική & ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών – ενδυνάμωση & εμψύχωση εργοδοτών – εργαζομένων, όπου και θα αναπτυχθούν οι ακόλουθες θεματικές ενότητες:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ