Επιπλέον δρομολόγια για Καθαρή Δευτέρα. Στο 20% οι εκπτώσεις για ένα πενθήμερο.

 

Το Andros (φωτ. αρχείου Εν Άνδρω).

Με επιπλέον δρομολόγια του Andros προτρέπει τους επισκέπτες να ταξιδέψουν και να επιστρέψουν προς τα νησιά της γραμμής μας - και την Άνδρο - η Fast Ferries.

Αυτό συν την έκπτωση του 20% που αποφάσισαν – μετά απ αιτήματα συλλόγων – τόσο η Fast Ferries όσο και η Golden Star Ferries από την Πέμπτη 15/2 μέχρι την Τρίτη 20/5 αποτελεί κίνητρο για έξοδο την αργία της Καθαρής Δευτέρας.

Με δεδομένο πως ο καιρός για τις πρώτες μέρες (Πέμπτη - Παρασκευή) δείχνει βροχερός, αλλά προς Κυριακή και Καθαρή Δευτέρα μάλλον φτιάχνει είναι μια ευκαιρία για απόδραση το Σάββατο.

Αναλυτικά τα επιπλέον δρομολόγια έχουν ως εξής:

        Την Παρασκευή 16/2 θα έχει τοπικό η Golden Star Ferries με το SuperFerry II στις 18:15 από Ραφήνα για Άνδρο με επιστροφή στις 20:30 για Ραφήνα.

       Το Σάββατο 17/2 θα υπάρχει επιπλέον πρωινό δρομολόγιο του Androsαπό Ραφήνα για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο στις 07:25

       Την Δευτέρα 18/2 το Andros θα έχει μεσημεριανό δρομολόγιο από Μύκονο που θα περάσει από Άνδρο (με αναχώρηση για Ραφήνα) 14:45.

       Και το βράδυ της Δευτέρας το Andros θα υπάρχουν τοπικά από Άνδρο για Ραφήνα (α) το Andros στις 20:00 (θα ξεκινήσει από Ραφήνα στις 17:30 και θα επιστρέψει στις 22:00) και το Superferry II θα κάνει απο Ραφήνα για Άνδρο 19:15 και από Άνδρο στις 21:30.

«Εν Άνδρω»