ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΓΑΥΡΙΟΥ: Ανοίγει Σάββατο πρωί 08:00, εγκαίνια Δευτέρα μεσημέρι 12:30.

Φορτηγά πάνε κι έρχονται από Αθήνα. Συνεργεία πάνε κι έρχονται από Άνδρο. Εργαζόμενοι σε βάρδιες δουλεύουν μέχρι αργά το βράδυ. Η Προμηθευτική Γαυρίου ανοίγει Σάββατο στις 8:00 το πρωί αλλάζοντας τον χάρτη το λιανεμπορίου της Άνδρου και συμβάλοντας με μια ακόμα μεγάλη επένδυση στην τοπική οικονομία. Την Δευτέρα το μεσημέρι στα εγκαίνια θα παραβρεθούν και θα τελέσουν αγιασμο ο πατέρας Καλλίνικος από το Γαύριο, ο πατέρας Νικόλαος από το Μπατσί και ο Γέροντας Ευδόκιμος της Μονής Παναχράντου. Εδώ νυχτερινή λήψη της εισόδου της Προμηθευτικής βράδυ Πέμπτης (φωτ. Εν Άνδρω). 

 Η ανακαίνιση του χώρου είναι πλήρης και ριζική. Η αναμόρφωση του κτιρίου ολοκληρωτική. Κατάστημα 600 τμ, χώρος πάρκινγκ μπροστα για 8 αυτοκίνητα και πίσω σε ένα πάρκινγκ 400 τμ που οδηγεί ο δρόμος για 30-35. Φτιάχτηκε και ειδικό μονοπάτι για τα καρότσια όσων παρκάρουν πίσω. Ένα εντελώς νέο κτίριο. Κάτω οι πωλήσεις, πάνω οι αποθήκες, οι φούρνοι κλπ (φωτ. Εν Άνδρω).

Τα τρόφιμα και τα οικιακά που αποτελούν το σταθερό και μόνιμο έξοδο κάθε σπιτιού απασχολούν ιδιαίτερα τους ανδριώτες που πάντα διακρίθηκαν στο "οικονομείν". Αυτό το είδαμε και στο site που τα θέματα αυτά τα διαβάζουν πολλές χιλιάδες κάθε φορά. Το ενδιαφέρον μεγάλο μιας και ποιον δεν ενδιαφέρει το κόστος ζωής; Εδώ τα κατάφορτα ράφια με προϊόντα. Οι εργαζόμενοι βάζουν τους κωδικούς στη σειρά. Μια εικόνα εντατικής προετοιμασίας για το Σάββατο (φωτ. Εν Άνδρω).

Η διευθύντρια του καταστ'ηματος του Γαυρίου σε πρώτο πλάνο. Πίσω το προσωπικό συνεχίζει την ταξινόμηση στα ράφια (φωτ. Εν Άνδρω).

 Η ομάδα που θα φτιάξει την γωνιά "έτοιμου ζεστού φαγητού" ετοιμάζεται για το έργο συζητώντας με την περιφερειακή διευθύντρια της εταιρείας (φωτ. Εν Άνδρω).