Χαμός στο ίσιωμα! Σκληρή κόντρα Λεονταρίτη Στεφάνου για το δρομολόγιο των SuperFerry.

Μεσανατολικό ή κυπριακό θυμίζει η κόντρα για α Superferry και τα καλοκαιρινά δρομολόγια τους. Αυτή τη φορά παρενέβη στην υπόθεση ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτης με επιστολή στον υπουργό. Και από το σημείο αυτό άρχισε η κόντρα...

Μια επιστολή του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων προς τον υπουργό Ναυτιλίας άναψε πάλι το φυτίλι των αντιπαραθέσεων για το καλοκαιρινά δρομολόγιο των δύο Superferryαπό Ραφήνα μέσω Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου Πάρου, Σαντορίνης στο Ηράκλειο. Αυτή τη φορά η κόντρα ήταν μεταξύ Γ. Λεονταρίτη και Γ. Στεφάνου.

Στην επιστολή Λεονταρίτη που μιλούσε για επικινδυνότητα του Αθηνιού προς τον υπουργό και φωτογράφιζε τα εγκεκριμένα δρομολόγια του Superferry απάντησε ο Γ. Στεφάνου λέγοντας πως ο Λεονταρίτης ε'ιναι  "ανάξιος της θέσης που κατέχει" . Στην απάντηση Στεφάνου απάντησε στο facebook (!!!) με ένα άτσαλο και λίγο οπαδικό σχόλιο ο Γ. Λεονταρίτης. Και σε αυτό ανταπάντησε ο Γ. Στεφάνου. Ανταλλάχτηκαν εκατέρωθεν εκφράσεις όπως «ανάξιος για την θέση που κατέχετε» (Γ. Στεφάνου), «έχασα το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ» για να απαντήσω (Γ. Λεονταρίτης), «δεν εκλεχτήκατε οπαδός της Λίβερπουλ. Αλλά αντιπεριφερειάρχης… αυτογελοιοποιείστε» (Γ. Στεφάνου) κλπ

Οι κρίσιμες απαντήσεις που έφεραν την κόντρα στα ύψη:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ Γ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ FACEBOOK Γ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ

"Την ώρα που η GoldenStarFerriesεπενδύει εκατομμύρια ευρώ σε μια νέα γραμμή που συνδέει με συμβατικό πλοίο την Ραφήνα με τα κυριότερα νησιά των Κυκλάδων και την Κρήτη κάνοντας έργο τουριστικής και εθνικής σημασίας στο Αιγαίο θα περίμενε κανείς πως ο αντιπερεφερειάρχης Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτης θα είχε την ευαισθησία να συμβάλει ζητώντας την γραμμή να επεκταθεί όλο τον χρόνο.

Δυστυχώς όμως αντί για στήριξη δεχόμαστε από τον αντιπερεφερειάρχη «επιστολές για την ασφάλεια των επιβατών» που περιγράφουν το πλοίο μας το οποίο ανοίγει μια νέα γραμμή. Τον μάρανε τον κ. Λεονταρίτη η μια, όλη κι όλη, πρωινή προσέγγιση του Superferry στο Αθηνιό! Αυτή ήταν η έγνοια του για την ασφάλεια των εκατομμυρίων επιβατών της Σαντορίνης!

Το χειρότερο για τον άνθρωπο είναι πως στην οργισμένη αντίδραση μας και στην φράση μας «ανάξιος για την θέση που κατέχει» απάντησε αυτογελοιοποιούμενος σε όλη την Ελλάδα γράφοντας στο facebook πως για να σχολιάσει την θέση μας για το Αθηνιό «έχασε το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ»!

Αλήθεια κ. Λεονταρίτη; Χάσατε το δεύτερο γκολ της Λιβερπούλ για να απαντήσετε σαν παιδάκι στο facebook; Νομίζω πως χάσατε κάτι πολύ περισσότερο κ. Λεονταρίτη. ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ. Η θέση στην οποία εκλεχτήκατε δεν είναι αυτή του οπαδού της Λίβερπουλ ή ενός ποδοσφαιρόπηκτου. Είσαστε ακόμα αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων. Αν και κατά την γνώμη μας ανάξιος για την θέση. Αλλά είστε αντιπεριφερειάρχης. Με την απάντηση σας στο facebookότι για να απαντήσατε για το λιμάνι του Αθηνιού «χάσατε το γκολ της Λίβερπουλ» επιβεβαιώσατε τον ισχυρισμό μου, αλλά και αυτογελοιποιηθήκατε πανελληνίως αν δεν το καταλάβατε;

Κύριε Λεονταρίτη πράγματι είμαι εφοπλιστής, αλλά και επενδυτής δεκάδων εκατομμυρίων στην Ελλάδα. Με ξαφνιάζει που εσείς ένας συντηρητικός πολιτικός μιλάτε για εφοπλιστές/επενδυτές με αυτό το σκαιό ύφος. Εσείς πόσα έχετε κ. Λεονταρίτη επενδύσει στην πατρίδα μας και σε πόσες εκατοντάδες ανθρώπους δίνετε δουλειά; Δεν χρειάζεται απάντηση τα είπατε όλα όταν γράψατε σαν γηπεδόβιος πως απαντώντας «χάσατε το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ».

Τέλος, όλοι οι Κυκλαδίτες περιμένουν να τους ανακοινώσετε τα δρομολόγια που βλάπτουν το λιμάνι της Σαντορίνη, τα οποία ανακοίνωσε το υπουργείο στις 2/3/2018 όπως αναφέρετε στην επιστολή σας. Έτσι θα φανεί αν είναι κάτι γενικό όπως λέτε ή περιγράφετε συγκεκριμένη εταιρεία όπως λέμε εμείς. Αν δεν ανακοινώσετε εσείς την απόφαση της 2/3/18 θα την ανακοινώσουμε εμείς για να δουν όλοι την αλήθεια."