19 beach bar στην Άνδρο έτοιμα για τους επισκέπτες του Αγίου Πνεύματος

 

Rockάροντας στο Παραπόρτι με κλασικό τρόπο.

Αναβρασμός στην Άνδρο, εν όψει του Αγίου Πνεύματος! Οι προετοιμασίες στις παραλίες, τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα bar και τα ξενοδοχεία κορυφώνονται. Ιδιοκτήτες, εργαζόμενοι και συνεργεία, δουλεύουν πυρετωδώς, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους εκδρομείς, στο πρώτο εορταστικό τριήμερο της φετινής σαιζόν.

 

Rockάροντας στο Παραπόρτι με ξαπλώστρες νέου τύπυ!

Οι προοπτικές-σύμφωνα με τις κρατήσεις- είναι πολύ ενθαρρυντικές. Προβλέπεται - καιρού επιτρέποντος - το νησί να δεχθεί πολύ κόσμο, αφού λόγω της κοντινής του απόστασης με την Αθήνα, θεωρείται κορυφαίος δημοφιλής προορισμός.

Στα μεγάλα beach-bar της Υδρούσας αναμένεται το μεγάλο κύμα των επισκεπτών.

Μάλιστα φέτος, λόγω της σύνδεσης της Άνδρου με την Κρήτη ,με τα πλοία της Golden Star, αναμένεται το τριήμερο από το Ηράκλειο και ένα γκρουπ περίπου 800 ατόμων!

Εφέτος επίσης στην Άνδρο σημειώνεται και ρεκόρ στα beach bar. Από του Άγιου Πνεύματος και ολόκληρο το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν 18 (!) με δροσερά ποτά, μουσική ξαπλώστρες και ομπρέλες, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν περισσότερες παραλίες.

Ολοκληρώνοντας τις προετοιμασίες και βάζοντας τις τελευταίες πινελιές ανάμεσα Γαύριο και Μπατσί.

Έχουμε και λέμε:

Άγιος Πέτρος 3

Κυπρί 3

Ψιλή Άμμος 1

Κολώνα (Μπατσι) 1

Χαλκολιμνιωνας 1

Παραπόρτι 1

Πίσω Γιαλια1

Ατενι 1

Βιταλι 2

Ζοργκος 1

Αχλα 1

Ανερουσα 1

Αποθήκες 1.

Κόρθι 1.

Άνοιξαν και περιμένουν...

Όλα είναι έτοιμα με τον εξοπλισμό ήδη στημένο και σε κάποια, μπαίνουν οι τελευταίες… πινελιές. Καλό καλοκαίρι ,καλή διασκέδαση (γιατί η ζωή είναι μικρή για να είναι μίζερη), καλές βουτιές και καλές δουλειές σε όλους…

Χ.