Αποχωρεί το Tera Jet από τα τοπικά για Άνδρο κι αναλαμβάνει το Naxos Jet

 

Το Tera Jet στο Γαύριο (φωτ. Εν Άνδρω).

Την Κυριακή 2/9 θα εκτελεστεί το τελευταίο προγραμματισμένο topic;oδρομολόγιο του TERA JET εφέτος για την Άνδρο. Στη θέση του και μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει το Naxos Jetτην εκτέλεση των τοπικών δρομολογίων Παρασκευής και Κυριακής της SEA JETS για Άνδρο.

Το Tera Jet είχε ζητήσει αποδρομολόγηση στα αρχικώς προγραμματισμένα τοπικά δρομολόγια του Σεπτεμβρίου για Άνδρο από 22/8. Την Κυριακή κατά το τελευταίο δρομολόγιο του για εφέτος θα αποχαιρετίσει την Άνδρο με βεγγαλικά.

«Εν Άνδρω»

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ SEA JETS

To Naxos Jet

Αθήνα, 30 Αυγούστου 2018. Η SEAJETS, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018, θα εκτελέσει το τελευταίο προγραμματισμένο δρομολόγιο του TERA JET με προορισμό την Άνδρο.

Tο TERA JET, με τα δύο τοπικά δρομολόγια που εκτελούσε κάθε εβδομάδα, συνέβαλε σημαντικά στην εξυπηρέτηση και αναβάθμιση της συγκεκριμένης γραμμής, αποδεικνύοντας συγχρόνως σε όσους πολέμησαν στη δρομολόγησή του για οικονομικά συμφέροντα, την επιβεβλημένη παρουσία του για τη μεταφορά χιλιάδων επιβατών και οχημάτων.

Με την ευκαιρία αυτή, η SEAJETS θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους ταξίδεψαν με προορισμό την ΑΝΔΡΟ με το TERA JET, το μεγαλύτερο ταχύπλοο παγκοσμίως, αλλά και σε όσους δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψουν μαζί μας το 2018 να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στο TERA JET για την επόμενη δρομολογιακή περίοδο και να ανακαλύψουν τη μοναδική εμπειρία ταξιδιού με ένα ασύγκριτο πλοίο πέντε αστέρων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για ακόμα μια φορά όσους ταξίδεψαν με το TERA JET στην Άνδρο, διότι με τον τρόπο αυτό συμμετείχαν στην ενίσχυση της ανοικοδόμησης των σπιτιών των πυρόπληκτων της Ανατολικής Αττικής, καθώς η SEAJETS από τις 26 Ιουλίου προσέφερε το 10% του καθαρού ναύλου κάθε επιβάτη για το σκοπό αυτό.

Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2018, η καθημερινή σύνδεση της Άνδρου θα συνεχιστεί με το NAXOS JET, ενώ το TERA JET θα δρομολογηθεί και πάλι στη γραμμή της Άνδρου με την έναρξη της περιόδου του έτους 2019.