Ξεκινά ο Θεολόγος την Παρασκευή 11/1. Σήμερα έφτασε Ραφήνα.

 Έφτασε σήμερα το μεσημέρι στην Ραφήνα έχοντας ολοκληρώσει την ετήσια συντήρηση του το Θεολόγος. Θα ξεκινήσει τα δρομολόγια του την Παρασκευή 11/1/19 και θα φύγει το FF Andros για την ετήσια συντληρηση του. Η είσοδος του στο ηλιόλουστο λιμάνι ήταν λίαν εντυπωσιακή, καθώς τα χρώματα της ατμόσφαιρας ήταν πολύ έντονα μετά και το πρωινό χιόνι που είχε ρίξει στην Ραφήνα και ο ήλιος το έλιωνε (φωτ. Εν Άνδρω).

 Αν και το κρύο διαπεραστικό αρκετοί ήταν αυτοί που χάζευαν τα δύο κόκκινα πλοία που ήταν το ένα δίπλα στο άλλο. Το FF Andros δεμένο, μιας και μόλις είχε φτάσει από το δρομολόγιο του από Μύκονο-Τήνο-Άνδρο και το Θεολόγος που έκανε την μανούβρα για να δέσει (φωτ. Εν Άνδρω).

 Το λιμάνι σχεδόν άδειο. Όμως η σκηνή ων δύο κόκκινων πλοίων γέμιζε τις προβλήτες και ζέσταινε χρωματικά την εικόνα (φωτ. Εν Άνδρω).

 Ο συντάκτης του Εν Άνδρω ήταν εκεί να φωτογραφίσει και να αναγγείλει την άφιξη ενός εκ των πλέον τακτικών πλοίων της γραμμής μας εδώ και 12 χρόνια. Μια τελευταία φωτογραφία με τον πανύψηλο φοίνικα της παραλίας ανάμεσα τους. Καλά ταξίδια στα νησιά μας (φωτ. Εν Άνδρω).

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"