Το εντυπωσιακό "παλάτι" που νοικιάζεται μέσω airbnb στην Άνδρο!

Ένα πραγματικό… παλάτι! Ένα από τα ωραιότερα σπίτια στις Κυκλάδες νοικιάζεται φέτος το καλοκαίρι στην Άνδρο μέσω του Airbnb και η σχετική καταχώρηση με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες, που δημοσιεύεται ήδη στις σχετικές ιστοσελίδες, κάνει θραύση στο διαδίκτυο!

Είναι κτισμένο στις Στενιές. Μοιάζει με… διώροφο θερινό ανάκτορο και εντυπωσιάζει με την αρχιτεκτονική, την πολυτέλεια, την εργονομία και την διακόσμηση των εσωτερικών του χώρων. Έχει δυο εντυπωσιακές εισόδους, τεράστιο καταπράσινο κήπο, ευρύχωρα σαλόνια, εξωτερικούς χώρους, πολυτελέστατα υπνοδωμάτια και καταλύματα για το προσωπικό.

Ονομάζεται το «γήινο σπίτι»! Μπορεί να φιλοξενήσει 16 επισκέπτες. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια. Έχει δυο πισίνες και απίστευτη θέα στο Αιγαίο. Συναγωνίζεται κι ίσως είναι καλύτερο λόγω θέσης και αρχιτεκτονικής από τα διάσημα σπίτια της Μυκόνου.

Η τιμή του για ενοικίαση είναι 4.000 ευρώ την ημέρα. Ως διαχειριστής του εμφανίζεται ο κ. Αντώνης, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι ανήκει σε μεγάλη και γνωστή ανδριωτικη οικογένεια.

Σ.Δ.