Παρασκευή 22/3/19 - Έληξε το απαγορευτικό - Ξεκίνησαν τα πλοία

Παρασκευή 22/3/19 - ΕΛΗΞΕ το ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ - Ξεκίνησαν τα πλοία

Σήμερα το πρωί (Παρασκευή 22/3/19) έληξε το απαγορευτικό που είχε βγει ξαφνικά χτες το απόγευμα και έφυγε το ΘΕΟΛΟΓΟΣ στις 06:00 φορτωμένο μόνο φορτηγά για το δρομολόγιο του. Το πλοίο θα κάνει όλη την διαδρομή στα τρία νησιά και θα επιστρέψει πάλι στην Ραφήνα γύρω στις 16:00  ώστε να κάνει και το απογευματινό δρομολόγιο του.

Επίσης αναχωρούν κανονικά το πρωί και τα άλλα δύο πλοία της γραμμής μας. Αναλυτικά στις 07:30 αναχωρεί στο πρώτο δρομολόγιο της χρονιάς το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Άνδρο-Τήνο-Μύκονο) και στις 07:50 αναχωρεί στην ίδια διαδρομή το SUPERFERRY II.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

Πέμπτη 21/3/19 - ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ: Κεραυνός εν αιθρία στις 16:00…

Ξαφνικά σήμερα στο δελτίο των 16:00 η ΕΜΥ ανακοίνωσε απαγορευτικό στις περιοχές του Κεντρικού Αιγαίου λόγω θυελλωδών ανέμων. Ως εκ τούτου δεν εκτελούνται τα δρομολόγια από Ραφήνα, αλλά και από Πειραιά, για Κυκλάδες.

Το προγραμματισμένο δρομολόγιο του Θεολόγος Π. στις 17:30 για Άνδρο – Τήνο – Μύκονο σήμερα 21/3/19 ημέρα Πέμπτη δεν θα εκτελεστεί. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την ΕΜΥ θα ξέρουμε τι θα γίνει αύριο και αν θα ξεκινήσουν το Superferry II και το Αικατερίνη το πρωί.

Προς πληροφόρηση σας το Superferry II πέρασε κανονικά από την Άνδρο στις 16:30 για Ραφήνα.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet